Oude stoelen in de tuin met nieuwe functie – aantrekkelijke plantenbakken

Oude stoelen in de tuin met nieuwe gele schommelings aantrekkelijke planters

Aantrekkelijke plantenbakken

Ziet dat er niet geweldig en grappig uit? Een oude stoel kan een nieuw leven krijgen in de tuin - het kan dienen als een bloemenbak of een bloemenrek. Hoe vind je het idee leuk? Ze komt eigenlijk van interieurontwerper Renee Buchhauser uit San Diego. In plaats van bloembedden wilde ze stoelen in haar landschap hebben, waarop ze haar bloempotten neerzet.

"Ik heb altijd proberen om ongebruikelijke manieren om bloemen in mijn tuin en in deze zoektocht vind ik dus heel onverwachte dingen te planten te vinden," zegt ze. Acht jaar geleden kwam ze met het idee van de bloemen in een stoel geplant.

  Rood metalen gieter - als decoratief element

Oude stoelen in de tuin met nieuwe kenmerkende witte aantrekkelijke planters
Onze tuin tip voor jou: Als je hebt besloten je oude stoelen te gebruiken als bloemenstandaard of bloempot in de tuin, moet je ze regelmatig schilderen zodat de regen ze niet volledig beschadigt.

Een kleine stoel van de kleuterschool

Oude stoelen in de tuin met nieuw kenmerk kleine houten aantrekkelijke planters

Deze kleine stoel beplant met prachtige tuinbloemen zorgt voor een charmante uitstraling in uw tuin tijdens de lente- en zomermaanden.

Dominante roze kleur - vrouwelijke decoratie

Oude stoelen in de tuin met nieuwe aantrekkelijke roze houten plantersMooie patina

Purple Rittersporm - een adembenemend middelpunt, gecombineerd met lavendel, Mexicaanse heide en geurige munt.

De kracht van bloemen

Begin het seizoen met blauwe lobelia en paarse viooltjes die van koel weer houden. Zodra de zomerhitte toeslaat, kunnen witte geraniums, dikke bladeren en roze petunia groot genoeg worden om de show te dragen.

Tuintroon

Oude stoelen in de tuin met nieuwe kenmerkende throne aantrekkelijke planters

Met je tuinstoelen geef je bijen en vlinders een rustplaats. Roze en rode salie zijn trefzekere favorieten, wit dik blad, blauwe lobelia en Rittersporm creëren charmante accenten.

Kleurrijk detail voor DIY in de tuin

Oude stoelen in de tuin met nieuwe kenmerkende blauwe aantrekkelijke planters

Vrolijk je op in de tuin

Chartreuse ziet alleen goed, hoef je niet combineren deze bloem, maar als je echt wilt om hun schoonheid te benadrukken, dan kunt u kijken naar een paar zilverkleurige Greis- kruid, denk witte alyssum, roze Mexicaanse heide en blauwe lobelia.

Kleurrijk: als u geen enkele kleur kunt kiezen, combineer dan meerdere kleuren tegelijk! Deze rood-blauw-gele stoel dient als thuis voor geurige munt, dik blad, madeliefjes en gouden kokardebloem.

   De oude rotanleunstoel dient als bloemcontainerOude stoelen in de tuin met nieuw meubilair van de rotantuinmeubilair aantrekkelijke planters

De massieve rode houten stoel toont de schoonheid van de tuinbloemen

Oude stoelen in de tuin met nieuwe functie rode aantrekkelijke planters

Verscheidenheid van bloemen en plantensoorten op de oude houten stoel

Oude stoelen in de tuin met nieuwe rode bloemen gele aantrekkelijke planters