Coole ideeën voor balkondecoratie – Ontwerp uw balkon in stijl

cool balkon decoratie ideeën bloemen bamboe privacy

Coole ideeën voor balkondecoratie - Ontwerp uw balkon in stijl

Als je een van die mensen bent die veel tijd op het balkon doorbrengt, weet je, je bent niet de enige. Om u zo comfortabel en comfortabel mogelijk te laten voelen, zijn er tal van varianten en interieuroplossingen voor deze buitenruimte.

Vandaag presenteren we u een verzameling van dergelijke balkonontwerpen die inspirerend zijn.

Verscheidenheid van exotische plantensoorten verzameld in een emmer

cool balkon decoratie ideeën bloemen plantencontainer
Of u nu woont in een appartement met een klein balkon of in een huis met een eerste verdieping, onze fotogalerij geeft u slimme ideeën die u zelf kunt bekijken. Meestal verwijzen ze naar planten, comfortabele zitplaatsen en opvallend design. Geloof het of niet, een balkon maken is geen wonder.

Verfraai het balkon met meer planten

cool balkon decoratie ideeën bloemen cactus

 De planten in de hoofdrol
De plantenwereld speelt de hoofdrol bij het creëren van een buitenruimte: tekenen van de natuur! Er is niets erger dan een eenvoudig balkon. Door de planten krijgt uw balkon een element van natuurlijke schoonheid dat de positieve energie bevordert. Hieronder is een verzameling potplanten op een klein balkon. De bloemen geven kleur en diepte aan de kamer.

Groter balkon heeft meer items

cool balkon decoratie ideeën bloemen metaal klassiekSoms kunnen slechts een paar zorgvuldig geselecteerde planten een groot accent leggen. In de kamer in Marokkaanse stijl zien we een prachtige sinaasappelboom die de stenen muur verandert in een weelderig canvas.

Mooie stoel in de zomer

cool balkon decoratie ideeën bloemen elegante verfijnde decoratieve struik

Weet je dat je hetzelfde designeridee op je kleine balkon kunt gebruiken dat je nodig hebt in de grote tuin? In de moderne buitenruimte hieronder zien we hedendaagse, moderne plantenbakken die in een aantal interessante configuraties zijn versierd. Let op hoe de containers langs het raam worden geplaatst, zodat bewoners er thuis van kunnen genieten. Het resultaat: een cool tuineffect!

Elegant en stijlvol ontworpen zithoek met balkon

cool balkon decoratie ideeën bloemen wit kussen

Er is net zo veel energie in monochroom! Het volgende smalle balkon viert de schoonheid in rood, van de hangende lantaarns tot de roze bloemen langs elke kant van de kamer. [door Savio * Rupa]

Compacte zithoek op het balkon voor twee

cool balkon decoratie ideeën bloemen planten rotan meubels

Comfortabele zithoek op het balkon

De planten zijn aanwezig, maar hoe kunnen we een rustige sfeer creëren op het balkon? Wil je genieten van de vrije tijd op je balkonoase? In elk geval heeft u een zithoek nodig waar u achterover kunt leunen en ontspannen! Als je een krap budget hebt, zou je kunnen denken dat goede stoelen duur moeten zijn. Voor fantastische ontwerpdetails, bekijk de video van Engineer Your Space.

Mooi balkonontwerp in de grote stad
cool balkon decoratie ideeën bloemen kleurrijke texturen

Koel balkonontwerp

Neem de tijd om het balkon stijlvol en comfortabel te maken. Maak een plan en voeg bloempotten toe, mooi en compact balkonmeubilair en kies bijpassende kleuren en texturen. De tijd voor het balkonontwerp loont echt. Nu heb je een privé zithoek waar je 's middags kunt genieten van de laatste zonnestralen.

 Rotanbalkonmeubilair - ronde tafel met glazen oppervlakcool balkon decoratie ideeën bloemen bamboe tafel glas

Mooie, groene fauteuil gemaakt van hout - zithoek op het balkon

cool balkon decoratie ideeën bloemen kleurrijke groene stoel

Kleurrijke, zachte texturen en houten meubilair op het balkon

cool balkon decoratie ideeën bloemen kleurrijke strepen tapijt    Grijze muur en plantenbak gaan goed samencool balkon decoratie ideeën bloemen emmer  Feitelijk maar mooi balkonontwerp - gestreept tapijt en houten fauteuilscool balkon decoratie ideeën bloemen moderne amerikaan  Interessante potplantensoorten op het balkoncool balkon decoratie ideeën bloemen planten reling

Plant oranje boom in de pot op het balkon

cool balkon decoratie ideeën bloemen planten sinaasappelboom  Elegant, gezellig balkon cool balkon decoratie ideeën bloemen planten witte bakstenen muur

Het sneeuwwitte balkonontwerp valt op slimme wijze ineen met de woonkamer

cool balkon decoratie ideeën bloemen witte kleuren