Rode draad als een armband – Maak kennis met de UMAI-sieraden

 

armband rode draad grote sieraden doos

Rode draad als een armband - Een functionele armband

Ben je bijgelovig? Draai je drie keer als een zwarte kat je pad kruist? En breng je geluksbrengers mee zodat het lot genadiger voor je kan zijn? Als je zo'n vent bent, draag je misschien een rode draad om je pols?

Het is mogelijk om de beschermende functie van de rode draad en de schoonheid van de sieraden in één te combineren. De vrouwen zullen dat leuk vinden, toch? In dit artikel willen we u kennis laten maken met de UMAI-sieraden, namelijk de rode draad armbanden die u eenvoudig online kunt kopen.

Een prachtige combinatie van diamant en goud

rode draad armband gouden diamant
Het teken van oneindigheid in goud

rode draad armband gouden oneindigheid

Het effect en de magische kracht van stenen is al eeuwen bekend bij de mens. Daarom worden ze ook gebruikt als componenten van verschillende soorten sieraden; in de armbanden ook. De sieraden worden niet alleen gewaardeerd voor zichzelf, maar ook vanwege de functionele toepassing. Veel mensen geloven dat sommige mensen het niet goed met hen bedoelen. Om jezelf te beschermen tegen de negatieve energie van vreemden, vertrouw je op de kracht van de rode draad. Sommige binden de rode draad om hun pols, maar anderen willen het in de vorm van een stijlvolle sieraden. Daarom geven ze de voorkeur aan armbanden met rode draad. Rode draad Dus kan beschermen, maar zou ook kunnen veranderen in een mooie stijlvolle sieraden.

Eenvoudige armband 

rode draad gouden elementen armband sieradenRode draad met zilveren hart

rode draad armband zilver hart

Wil je ook een mooie armband die je bescherming en welvaart biedt terwijl je ieders aandacht trekt met zijn schoonheid? De UMAI-armbanden kunnen daar voor zorgen! Aarzel niet, deze zullen uw prachtige collectie sieraden aanvullen, omdat ze elegant en zacht zijn. Bekijk deze nogmaals zorgvuldig en besluit een model dat het beste bij u past! Sommige ontwerpen bevatten zilveren, andere gouden elementen. Wat heb je liever?

Zilveren hart, versierd met stenen

rode draad zilveren stenen sieraden

Zachte zilveren bloem

armband rode draad zilveren bloem sieraden

De armband kan een geweldig cadeau zijn!

rode draad gouden cirkel armband sieraden