Buat darah palsu sendiri – Idea DIY muktamad untuk Halloween terakhir

Berwarna tebal dan gelap atau agak merah dan berkilauan - darah adalah sebahagian daripada setiap hiasan halloween yang menyeramkan. Kerana ia sangat ekspresif, hampir semuanya boleh menjadi sangat mengerikan dan dihias dengan riang - pintu masuk, bilik mandi, dinding, muka dan pakaian, meja makan dan juga makanan dan minuman pada bufet Halloween. Walaupun anda boleh membeli darah palsu di banyak kedai kraftangan dan kedai khusus lain di tempat atau dalam talian, ia akan menjadi mudah dan cepat jika anda membuat darah palsu sendiri. Tidak seperti yang diharapkan, anda hanya memerlukan beberapa bahan dan tidak mempunyai pengetahuan atau kemahiran sebelumnya.

Membuat darah palsu: prinsip asas

Rahsia konsistensi darah buatan yang sepatutnya sering dalam tepung atau jagung. Makanan ini menebal cecair dan memberikan penampilan yang lebih tulen. Tambah air dan pewarna makanan dan kacau dengan kacau. Untuk pewarna makanan merah, anda boleh memberi beberapa titik biru dan sedikit kuning. Jadi, anda mendapat nuansa merah khusus, yang kelihatan sangat mirip dengan darah sebenar. Darah palsu sedemikian boleh disimpan dan digunakan selama kira-kira tiga hari.

Anda boleh mengambil pewarna makanan serbuk, serta cecair

Darah seni itu sendiri menjadikan idea pewarna makanan kanji

Selain dari resipi asas ini, masih terdapat banyak kaedah bagaimana anda boleh membuat darah palsu sendiri. Kami akan memberitahu anda hari ini dua kegemaran kami. Ia kira-kira dua varian darah palsu yang boleh dimakan. Yang pertama adalah lazat dengan madu dan yang kedua bukan hanya lazat tetapi vegan juga. Darah tiruan yang dihasilkan dengan cara ini boleh digunakan di atas semua tempat makanan dan minuman dimainkan - pada plat dan gelas atau berhampiran mulut.

Anda juga boleh taburkan pai, kek, kek cawan, dan banyak lagi makanan lain untuk mood Halloween yang lebih craziier.

Bagaimana pula air mata berdarah seperti make up Halloween yang menyeramkan?

tip solek membuat halloween kunstblut itu sendiri
Buat darah palsu dengan madu

Untuk ini anda perlukan:

  • madu yang cerah
  • pewarna makanan merah
  • pewarna makanan yang sangat sedikit
  • Sirap maple atau air
  • beberapa tepung

Dan inilah cara anda meneruskan:

 

Buat sendiri darah palsu vegan

Frieks vegan, berhati-hati! Buat hiasan Halloween anda sendiri dengan versi mudah ini untuk darah palsu anda sendiri. Kerana ia bukan sahaja tidak nyata, tetapi juga bebas dari penderitaan haiwan. Jadi, hanya untuk!

Untuk ini anda perlukan:

  • 2 sudu besar jagung
  • sedikit air
  • pewarna makanan merah
  • serbuk koko

Dalam video di bawah, anda dapat melihat bagaimana ia berfungsi!

 

Bagaimana cara terbaik menggunakan darah buatan?

Untuk kesan tulen yang optimum, anda juga harus menggunakan darah buatan dengan sewajarnya. Ini terbaik dilakukan dengan alat yang betul. Berus, spons, botol semburan dan juga penyiraman tin atau baldi boleh dipilih, bergantung kepada objek yang dihiasi dan projek tertentu. Pada asasnya, peraturannya adalah: dengan unsur-unsur yang lebih tepat, seperti air mata, hidung, mulut atau larynx yang dahsyat, anda harus menggunakan darah buatan yang agak tebal. Dan sebaliknya untuk kawasan yang lebih besar, seperti taplak meja atau permaidani, yang anda ingin membuat menakutkan. Terdapat lebih konsisten nipis yang sesuai.

Buat darah palsu dan buatlah Halloween lebih menakutkan

Selepas menyediakan darah palsu, anda boleh memulakan kerja yang betul. Kini semua tentang kebijaksanaan dan imaginasi. Di baris seterusnya, anda juga akan dapati beberapa idea hiasan asal dan petua tentang bagaimana untuk mewujudkan suasana Halloween yang menakutkan anda di rumah.

Tip: Pembalut kasa atau kain gauze lain, direndam dalam darah palsu, sempurna sebagai taplak meja yang sempurna untuk bufet Halloween atau menghiasi tangga, pintu masuk dan dinding. Oleh itu, anda akan menggelengkan tetamu anda dari awal dengan usaha yang sangat sedikit dan memberi suasana perayaan sebuah nota kelabu yang tidak dapat disangkal.

Buat sendiri darah palsu dan menghias segala-galanya untuk Halloween

Art darah membuat hiasan diy Halloween idea anda sendiri

Idea hiasan menakutkan: Anda boleh mencubit salah satu tangan anda dan salah satu kaki anda dengan darah palsu dan meninggalkan cetakan berdarah di sana sini. Yang terbaik ialah katil yang lama, taplak meja, lampu kertas atau langsir mandi dan tuala, yang boleh dengan mudah digantung di bilik mandi anda sebelum pesta Halloween anda. Pallet Euro lama di taman di hadapan pintu masuk, dipersembahkan dengan darah palsu membawa lebih banyak drama dan menetapkan semua orang pada hari perayaan.

Anda masih boleh menambah label menakutkan dengan darah palsu ke lampu kertas

buat kertas lampu halloween deko kunstblut sendiriTidak ..., apa yang kelihatan seperti darah palsu hanyalah lilin merah lilin!

Idea halloween diy deco membuat darah darah sendiri

Dengan darah palsu masih boleh melakukan banyak menakutkan! Anda boleh dan patut menghiasi bufet Halloween dengan darah palsu, seperti yang ditunjukkan dalam gambar di bawah.

Tebal tiruan sangat sesuai untuk menghiasi tepi kaca

Darah Art sendiri membuat idea halloweendeko

Lihatlah semua idea menghias yang dahsyat dari galeri gambar kami dan dapatkan banyak inspirasi Halloween berdarah!

Menangis dan meraikan dengan indah!

Happy Halloween ingin anda editor!

Banyak kesesakan buah-buahan manis sempurna sebagai darah palsu

membuat halloween cake baking art darah anda sendiri

Pencuci mulut yang menyeramkan di Halloween dengan darah palsu

Resipi pencuci mulut halloween membuat darah anda sendiri

Darah Art sendiri membuat halloween bueat

membuat seni darah sendiri cupcakes halloween

Darah Art sendiri membuat idea koktel vampire

Selamat Halloween!

Buat vapir buat darah sendiri