Fesyen DIY – 13 idea fesyen DIY inovatif untuk anda

Fesyen pink pam kasut dan perhiasan emas

Fesyen DIY - ide fesyen inovatif untuk membuat anda sendiri

Bagaimana dengan beberapa idea fesyen DIY yang canggih untuk pakaian dan aksesori yang bergaya? Lihatlah 13 idea fesyen yang indah untuk menjadikan diri anda. Bukankah mereka hanya hebat? Bahagian yang terbaik adalah bahawa mereka sangat mudah dan mudah dibuat. Anda boleh memilih daripada kasut lama, kemeja-T atau mencipta keajaiban kecil dengan bantuan cat glitter, pewarna fabrik dan beberapa rhinestones atau rivet a.

Bra asli, kolar elegan, ikat kepala dan kalung mewah - semua orang akan mendapati sesuatu untuk diri mereka sendiri.

Idea kreatif dari koleksi kami hari ini dapat dilihat sebagai inspirasi dan asas. Dapatkan berhubung dengan apa yang anda suka terbaik, atau membangunkan idea fesyen anda sendiri dan mencipta pakaian atau barang kemas yang hanya anda perlu bersendirian kerana ia akan datang dari tangan anda sendiri. Mengalu-alukan keunikan dan membuat fesyen DIY anda menyeronokkan!

Projek Fesyen DIY - Pakaian Swan

Pakaian fesyen asli DIYAdakah anda menemui seluar jeans seluar panjang putih yang membosankan? Bagaimana dengan warna yang sedikit di atasnya. Cari di kedai kraf atau cat sendiri corak bunga halus pada kadbod atau kerajang dan gunakan pewarna tekstil untuk citarasa anda sendiri. Jadi, anda boleh membawa setiap pakaian ke kehidupan baru dan tidak membuangnya.

Seluar lama kini menjadi penangkap mata yang sebenar

Seluar jeans fesyen Diy dengan corak bunga

Dan bagaimana dengan pam lama?

Pam fesyen DIY berkilauan merahKasut putih terutamanya tercalar sangat cepat dan sering kelihatan sangat hambar. Jadi, apa yang boleh anda lakukan? Sangat mudah. Mereka mengubahnya menjadi kasut perhiasan yang bergaya, yang kemudian anda boleh memakai pihak.

Dari kalung mutiara lama, anda boleh membuat kalung yang sangat elegan mengikut arahan di bawah. Untuk ini anda memerlukan aksesori mudah seperti kadbod, gunting, gam, pita kain dan tang khas.

DIY Fashion boleh menyeronokkan, bukan?

Fesyen DIY kolar kolar manik

Dari kraf kerajinan, reben kain dan manik membuat permata yang indah untuk mengagumi

Manik fesyen DIY cincin dengan wayar

Kerongsang dengan rhinestones dan tali pinggang yang ditenun dengan bijak

Tali pinggang rantai fesyen DIY dengan batu kristal

Sekiranya anda berada dalam warna hitam, ini adalah kolar yang sempurna untuk anda

DIY fesyen renda hitam dan batu bergemerlapan

Dari reben satin ringkas dan bros perhiasan kecil, anda boleh mengetuk aksesori rambut halus

ikat fesyen diy satin

Gaya bra bergaya atas permintaan

Bra fesyen DIY yang elegan di kancing hitam dan logam

Selendang asal - Fesyen DIY dibuat mudah

diy fesyen cobalt tudung biru off t shirt

Anak-anak kecil anda akan gembira

DIY fesyen cat kucing comel

Gelang halus dengan mawar untuk majlis-majlis khas

Gelang fesyen DIY dengan kain meningkat

Tidak kira idea fesyen yang anda pilih, anda pasti akan berpuas hati. Kami ingin anda banyak kegembiraan dalam kraf fesyen DIY!

kedai cerun damska-roklya biala Damska-3roklia Damska-roklya-jivot Damska-roklya Cherna-Damska-roklia biala Damska-rokliaДамска жълта пола _ Cherie Marie damska-pola Разкошна дамска пола в черно и бяло Maria Queen Maria Manual-biala pola Дамска пола от розов тюл _ Cherie Marie damska-pola Асиметрична дамска пола с колан от деним _ Райна Косовска Pilihan MUSE SHOP Damska-pola Damska-pola

Sumber gambar: Jivot.bg 

kedai pakaian etsy