12 idea DIY luar biasa untuk kepala katil katil

bantal lampu kepala katil katil

Hidupkan tempat tidur anda menjadi karya seni

 

Adakah anda berfikir tentang mengubah bilik tidur secara drastik? Semua orang boleh menukar tempat tidur. Walau bagaimanapun, di sini, kami menawarkan anda peluang untuk berekspresi kebiasaan dan keperibadian anda dengan menggunakan anda katil  kepala katil  untuk membuat perkara yang luar biasa. Dengan ini, kami menyampaikan 12 idea DIY luar biasa mengenai topik ini.

 

Idea-idea yang luar biasa untuk kepala katil katil 

katil kepala katil putih dan kelabu
Anda biasanya menggunakan pegboard dalam perancangan tugas harian anda. Adakah anda pernah berfikir bahawa mereka boleh berfungsi sebagai kepala katil juga? Fleksibel dan mengejutkan, perabot ini menjadi pusat bilik. Cadangan kami adalah untuk menggantung pasak sehingga sangat tinggi sehingga bahagian bawah bertepatan dengan tahap kusyen. Kemudian anda boleh pergi ke ketinggian yang dikehendaki. Kemudian anda boleh melampirkan pelbagai hiasan.

kertas dinding kepala katil

katil kepala katil 2 kusyen lampu lantai

Idea untuk papan kepala kertas dinding kami mendapat hujung. Pilih jenis popular dan warna kertas dinding, potong dan bentuknya Bettkopfteil  ia.

Kesan optik dengan papan hitam

papan tulis katil katil papan hitam berwarna-warniPenggunaan panel memberikan kesan visual yang kuat. Anda boleh menulis sesuatu di atasnya atau meletakkan sokongan.

Lean sekeping kayu melawan dinding

katil katil katil putih katil katil

Adakah anda tiada peminat kebisingan dan penggunaan latihan? Ini tidak perlu dalam apa jua keadaan. Ambil sekeping kayu dan cuma bersandar pada dinding. Cepat, mudah, selesa.

Masukkan pengatup yang digunakan

katil kepala katil buta

Adakah anda mempunyai bidai di bilik loteng anda? Gunakannya dengan menggantung atau bersandar pada mereka.

Untuk pencinta buku

buku katil katil buku lantai kayu

Berikut adalah idea yang menarik untuk pencinta buku. Ia benar-benar asli dan anda boleh yakin bahawa anda tidak akan melihat apa-apa rupa di mana-mana sahaja. Kumpulkan semua buku bacaan anda dan taruh bersama-sama.

Diperbuat daripada kadbod

pot bunga deco headboard

Cadangan seterusnya kami adalah tambahan untuk mereka yang berbakat dengan bakat dan bakat untuk lukisan. Buat papan kepala papan anda sendiri keluar dari kadbod. Projek itu murah dan fleksibel. Berikut adalah gambar untuk inspirasi.

Kerja seni bukan kepala katil

katil kepala katil perabot putih

Gantungkan karya seni yang rendah ke dinding untuk meniru kesan kepala kepala.

Papan kepala tingkap

katil kepala katil yang luar biasa

Satu lagi idea bertemakan tetingkap oleh Peely Paint. Berhati-hati mengeluarkan tetingkap dan gantung kepala kepala kreatif anda ke dinding.

Membentuk dengan langsir

katil kepala almari bunga periuk

Untuk merealisasikan cadangan ini, mula-mula menggantung batang tirai di dinding dan kemudian langsir diri atau mengapa tidak mandi langsir.

Tidur dan perjalanan

bantal dunia katil katil

Adakah anda suka melancong? Kemudian anda perlu menggunakan folder lama sebagai komponen katil.

Manfaatkan contoh segar kami dalam gambar dan buat unik, unik anda katil kepala katil! Anda boleh terus berkongsi idea anda dengan kami dan membantu ramai orang. Semoga berjaya!