Gambar: Apa yang boleh anda lakukan dengannya? – 20 idea DIY inspirasi

Bingkai gambar asal dan berguna di seluruh rumah

 

Bar imej telah ditemui semula dalam beberapa tahun kebelakangan ini untuk kegunaan yang berbeza. Dengan ini, anda boleh dengan cepat dan mudah membetulkan apa-apa keburukan dalaman anda. Anda boleh pergi lebih jauh daripada yang anda mungkin mengesyaki secara spontan. Berikut adalah beberapa idea hebat untuknya!

Lihatlah contoh-contoh seterusnya dan biarkan diri anda terkejut!

Adakah anda memerlukan lebih banyak ruang untuk menggantung pakaian anda di kawasan pintu masuk? Anda boleh selamat dengan mudah dan cepat ini dengan beberapa bar gambar yang disediakan dengan penggodaman.

Pada masa yang sama, ia boleh digunakan untuk menanggalkan beg, kunci dan barangan berguna yang lain untuk kegunaan seharian.

Jalur gambar di kawasan pintu masuk

bingkai gambar idea pakaian gagak diy idea

Ruang untuk beg tangan

bingkai gambar diy idea flurmobel beg tangan
Jadi praktikal dan pada masa yang sama sangat mudah ialah idea ini

Bingkai gambar DIY idea Flurmobel kot cangkuk dinding rak praktikal

Adakah anda ingin membawa lebih banyak hiasan hijau di satu atau lebih bilik? Anda boleh menyebarkan sedikit bumi pada papan gambar dan menggunakan beberapa succulents. Antara lain, ini adalah strategi yang sangat baik untuk reka bentuk dinding.

Lebih banyak ruang untuk succulents

bingkai gambar diy idea tumbuh-tumbuhan dalaman succulents penjagaan mudahAdakah anda suka idea menyimpan basikal di dinding? Kenapa tidak? Idea hiasan industri ini praktikal untuk pangsapuri kecil. Sebenarnya, bar gambar juga merupakan bantuan mengalu-alukan dalam kes ini.

Pasang basikal anda ke dinding!

Idea Bingkai Gambar Bingkai Gambar DIY

Letakkan pinggan dan plat lain yang indah di dinding di sebelah meja makan! Terima kasih kepada jalur yang dilapisi, ini hanya boleh diposisikan secara menegak. Persembahan paparan seperti ini mempunyai nilai hiasan yang sangat asli.

Buat hiasan dinding dari pinggan kegemaran anda!

Bildleisten menunjukkan plat membuat hiasan dinding diri anda

Adakah anda kehilangan jejak semua perhiasan anda? Letakkan beberapa cangkuk di bahagian bawah bar gambar dan gantung semuanya. Sekiranya anda mempunyai bilik tidur yang direka bentuk monokrom, konsep praktikal ini juga kelihatan hiasan.

Gantung perhiasan anda dan menghiasi bilik tidur

bingkai gambar diy penyimpanan perhiasan idea

Perlu lebih banyak penyimpanan di bilik mandi kecil anda? Variasi optimum adalah di sini sekali lagi penggunaan bar gambar. Ini adalah pendekatan yang ideal yang tidak menyekat bilik mandi.

Bar untuk gambar boleh digunakan dua kali. Di atas, permukaan boleh berfungsi sebagai ruang penyimpanan dan melekat pada bahagian bawah cangkuk untuk tuala mandi.

Ruang penyimpanan tambahan di bilik mandi kecil

Bingkai gambar bilik mandi rak idea diy

Bingkai gambar memanaskan idea diy praktikal

Kanak-kanak perlu diberi motivasi untuk membaca lebih lanjut. Bawa bar gambar ke dinding bilik anda dan letakkan atau letakkan buku-buku yang kini menjadi keutamaan.

Sediakan beberapa buku besar di dinding di tapak semaian

gunakan papan gambar sebagai buku kanak-kanak idea buku DIY

papan gambar kanak-kanak bilik perabot diy idea buku rak

Tidak pernah mencari kerajinan yang anda perlukan sekarang? Selesaikan masalah ini sekali lagi dengan bar gambar. Bor ke lubang-lubang ini dan menampung pemutar skru dan sejenisnya dalam semua saiz di sana.

Kerajinan akhirnya dibersihkan!

Rangka gambar alat rak dinding diy idea

Di mana sahaja anda ingin membaca majalah - di ruang tamu, di dalam tandas atau di bilik lain, ia membantu jika mereka dibersihkan dengan baik. Untuk tujuan ini, anda boleh membuat dinding majalah.

Bar gambar untuk majalah kegemaran anda

bingkai gambar diy ide dapur dinding rak buku resipi

Contoh-contoh yang telah disebutkan sudah pasti menunjukkan betapa beragam dan luas penggunaan bar gambar boleh. Kami masih belum menyebut banyak idea hebat: Rak gambar sesuai untuk menyimpan rempah-rempah di dapur, menggilap kuku, lukisan kanak-kanak, cawan kopi dan banyak lagi.

Dan anda tahu apa: anda juga boleh membuat headboard yang hebat atau pembahagi ruang?

Dan banyak lagi!

Bingkai gambar DIY idea dinding rak kasut
bingkai gambar rak dinding botol cat kuku

bingkai gambar diy idea rak kek

 

bingkai gambar diy idea kek rak untuk rempah ratus
bingkai gambar diy idea rak dinding bilik tidur

Bingkai gambar lukisan kanak-kanak mempamerkan idea hiasan dinding dinding
Gambar bingkai katil katil katil diy