Idea hiasan musim panas – 13 cadangan sejuk

idea deco musim panas pola corak bantal berwarna pastel warna-warni

Idea hiasan musim panas - membangkitkan perasaan musim panas di rumah anda

Bawa warna dan perasaan musim panas yang akan datang ke rumah anda dengan petua dan tip terbaik kami - semuanya dari penyusunan semula perabot ke wangian musim baru yang anda boleh alami sekarang dan di sini!

 1. membersihkan

Fikirkan rumah anda sebagai apartmen sewa untuk musim panas dan anda akan melihatnya dalam cahaya baru.

Buka pintu dan tingkap, tarik semula langsir dan buang perabot gelap, suram dan rewel. Letakkan aksesori berat, termasuk elemen hiasan yang tidak perlu. Mereka tidak memerlukannya pada bulan-bulan musim panas.

Idea hiasan musim panas - dari penyusunan semula perabot ke wangian musim baru

idea hiasan musim panas gelas pinggan mangkuk segar berwarna
 1. Tutup meja yang berwarna-warni

Sekiranya anda memerlukan peralatan makan baru untuk pesta makan malam anda yang seterusnya, membeli sesuatu dengan corak dan warna musim panas. Campurkan corak bunga tropika yang cerah pada hidangan dan mangkuk setiap hari anda. Reka bentuk bar improvisasi pada dulang yang indah dan sediakan botol dan gelas di sana. Unsur-unsur lucu seperti penyadap dan payung kertas membuat wajah segar.

Makan di luar dengan keluarga

idea dekorasi musim panas ruang makan teras teras

 1. Hadapan di atas anjung

Cuaca panas pada bulan-bulan musim panas adalah peluang yang baik untuk mengatur makan taman di luar di beranda. Makan di tempat terbuka dengan keluarga akan memastikan anda menggunakan segala yang ditawarkan musim panas.

Susun semula perabot untuk musim panas

idea hiasan musim bunga idea tingkap sofa merah bunga 1. Lihat baru

Perapian adalah penangkap mata di dalam bilik pada musim-musim lain, sekarang di musim panas tetapi tidak lebih. Anda memerlukan susunan perabot baru, jauh dari perapian, yang tidak lagi menjadi tumpuan bilik. Mereka memerlukan lebih banyak cahaya matahari, yang berasal dari tingkap Perancis dan pintu. Ganti langsir berat dengan langsir gauzy yang membiarkan angin yang paling ringan masuk ke dalam bilik. Itulah yang anda perlukan pada musim panas!

Nikmati masa musim panas di luar rumah

idea deco musim panas taman perabot payung payung

 1. sepanjang musim panas

Musim panas bukan hanya musim, ia seperti keadaan fikiran. Reka bentuk semula bilik anda supaya anda boleh menikmati faedah musim panas. Sebagai contoh, letakkan payung yang besar di luar untuk mempunyai pemandangan luar biasa. Gantung tanglung kertas terhadap pokok dan cawangan di sebelah teras, membuat persahabatan anda mungkin sehingga larut malam. Atau jika cuaca ribut, anda selesa boleh tinggal di teras tertutup di mana lampu lampu terbakar. Dalam hujan atau bersinar, anda perlu menikmati musim panas anda.

Warna-warna berkilat membuat wajah baru.

idea deco musim panas corak hiasan corak bunga corak

 1. Perbaharui perabot lama anda

Berikan kerusi lama atau meja sebelah kehidupan pajakan baru dengan cat semburan berkilat dalam warna musim panas, seperti langit biru atau hijau rumput. Warna-warna berkilat membuat wajah baru. Pastikan perdana perabot anda betul supaya cat akan bertahan dengan lebih baik di permukaan.

Jangan biarkan dinding kosong

idea deco musim panas corak bunga mural segar

 1. Kerja seni di dinding

Cerah dinding gelap dengan karya seni yang berwarna-warni. Potongan yang terjangkau boleh didapati hampir di mana sahaja dalam talian atau di pasar loak. Sekeping besar atau koleksi potongan adalah penyelesaian yang sempurna untuk dinding kosong.

Tumbuhan semula jadi menambah banyak daya tarikan kepada suasana anda

idea-idea hiasan musim panas elemen semulajadi tumbuhan rasa laut

 1. Hidup semulajadi

Untuk menambah daya tarikan, succulents tumbuhan dalam shell besar. Mereka memerlukan sedikit perhatian, tetapi merupakan pelengkap sempurna untuk meja makan musim panas. Kombinasi tumbuhan semulajadi menambah banyak daya tarikan kepada suasana anda.

Suasana yang baik di bilik tidur

idea deco musim panas pola corak warna segar

 1. Selimut gembira

Cetakan cerah di atas katil itu dengan segera mewujudkan suasana yang baik di dalam bilik tidur.

Warna-warna cerah kelihatan gembira dan mewujudkan suasana musim panas

hiasan musim panas idea sejambak kaca merah kuning

 1. Segar dari taman

Bawa warna suram terang ke rumah anda dengan bunga yang baru dipilih. Anda boleh mencapai kesan yang hebat dengan warna-warna hangat, menggunakan oren tepu, kuning berseri, merah jambu bertenaga dan menyelamatkan merah yang kaya seperti ungu yang mendalam untuk musim-musim lain. Kumpulan kecil warna-warna cerah kelihatan gembira dan mewujudkan suasana musim panas yang tidak dapat dinafikan.

Selamat datang musim panas

musim panas deco idea meja hiasan meja makan taman kawasan makan

 1. Pesta itu boleh bermula!

Mari mengalu-alukan musim panas, di luar rumah! Meja-meja rendah, kusyen lantai dan lampu taman - itu pasti untuk menyenangkan semua orang. Warna-warna cerah seperti turquoise, merah dan putih menciptakan suasana yang bahagia dan semua orang akan menikmati diri mereka di sini.

Rindu laut

idea-idea hiasan musim panas laut laut lilin wangi

 1. Aroma musim panas

Pada musim panas, ia juga mesti mencium musim panas di rumah anda - jadi mengubah aroma! Gingerbread dan periwinkle adalah aroma yang hebat untuk bulan-bulan musim sejuk, tetapi sekarang ramai orang yang merindui angin laut dan tembikai!

Letakkan aksesori berat, termasuk elemen hiasan yang tidak perlu

idea hiasan musim panas idea minuman ringan penyegaran

 1. Mudahkan

Cuaca musim panas menawarkan peluang yang sempurna untuk menggunakan barang isi rumah yang sudah lama dilupakan. Sebagai contoh, dulang perak boleh dimuatkan dengan barang pecah belah, jag dan merawat koktel musim panas sementara sejuk champagne berfungsi sebagai bekas.