Reka bentuk dalaman dalam gaya rumah negara – suasana desa

reka bentuk dalaman dalam gaya negara menghias dinding kayu reka bentuk putih

Reka bentuk dalaman dalam gaya rumah negara - suasana desa

Pedalaman rumah pertanian dicirikan dengan butiran ringkas. Ini gaya Amerika tertentu sedang mengalami ledakan besar akhir-akhir ini dan menarik bagi mereka yang lebih suka gaya klasik, menghiburkan. Ini adalah campuran unsur-unsur seni bina yang paling ketara di beranda tertutup, barang yang diwarisi, warna-warna cerah dan permukaan kasar.

Penampilan sentimental ini tidak lagi dirizabkan untuk orang yang tinggal di hartanah mereka. Sesiapa sahaja boleh melakukannya di mana-mana sahaja. Berikut adalah beberapa aspek rumah ladang yang boleh membantu anda untuk membuat penampilan di rumah anda juga.

Teras di sekelilingnya

Sediakan reka bentuk dalaman beranda tradisional dalam gaya negara
pertama Asalnya dimaksudkan sebagai tempat untuk melepaskan diri dari panas, kini tempat perhimpunan untuk keluarga dan teman-teman untuk bersembang.
Sekiranya anda tidak mempunyai balutan di sekitar, maka anda boleh membuat teres atau balkoni tertutup itu. Jika bilik tidak cukup besar maka anda hanya boleh meletakkan bak bunga bunga liar.

Lampu dinding klasik

Reka bentuk dalaman dalam gaya negara yang menghiasi pintu masuk pintu masuk

kedua Pencahayaan ini menjadi lambang hiasan ladang.

Dapatkan ini selesai: Fikirkan menggantikan lampu anda dengan lampu dinding. Jika itu tidak sesuai dengan kewangan anda pada masa ini, maka pilih beberapa lampu gantung anggaran.

Haba kayu

reka bentuk dalaman dalam gaya negara menghias cermin dinding putihketiga 

Dapatkan hak itu: Jika anda tidak mampu untuk meletakkan lantai kayu keras di mana-mana, cuba bahagian rumah yang paling anda lihat - bilik keluarga. Perabot kayu, panel dinding dan elemen juga membantu rumah ladang merasa hangat tanpa perlu mengubahsuai seluruh rumah.

Neraka. Pada mulanya, dindingnya adalah terang kerana pemiliknya tidak mempunyai pilihan untuk warna garis mahal

reka bentuk dalaman dalam gaya negara yang menubuhkan plat reka bentuk dinding kayu

4 Beberapa keluarga kadang-kadang menggunakan wallpaper di tempat-tempat penting, seperti di pintu masuk, untuk menunjukkan gaya mereka. Akhirnya, dinding cerah telah menjadi elemen klasik dalam rumah ladang.
Dapatkan ini selesai: cat dinding anda, elemen hiasan, pintu dan papan bawah dalam nada cahaya. Kayu itu tidak semestinya perlu dicat di rumah-rumah ini, tetapi jika rumah anda terhad dalam cahaya, maka pertimbangkan lukisan kayu gelap untuk meringankan ruangan.

Kain mudah. Rumah ladang tidak berada di atas

reka bentuk dalaman dalam gaya negara menghias dinding kayu reka bentuk putih

5Kain dan upholsteri dibuat tangan atau diturunkan dari generasi ke generasi. Oleh itu, kain biasanya dicampur dan selesa.

Dapatkannya: Kapas adalah semua di kampung awal Amerika. Jadi, ambil kapas sebagai kain utama.

Hati rumah. Dapur adalah pusat rumah ladang.

reka bentuk dalaman dalam gaya negara menubuhkan pintu kaca dapur dapur

Oleh kerana lalu lintas di rumah di dapur sengit, permukaannya digunakan. Rapat kerja kasar dan kabinet besar datang sebagai hasilnya di sebuah rumah penuh dengan tetamu.

Dapatkan hak itu: Dengan kewangan yang terhad, anda boleh membeli aksesori seramik, seperti peralatan bekas atau piring. Sesetengah pinggan kasar juga boleh turut serta.

Bilik makan yang teguh

gaya negara reka bentuk dalaman menubuhkan ruang makan meja kayu besar-besaran

7 meja makan. Istilah boleh menggambarkan titik pusat mana-mana ruang makan rumah ladang: kukuh. Meja makan klasik biasanya buatan tangan dan diturunkan dari generasi ke generasi.

Jika anda tidak mampu apa-apa lagi, maka papan pemotong kayu yang besar boleh menjadi pusat pedesaan.

Campurkan dan padankan di dalam bilik tidur

reka bentuk dalaman dalam gaya negara menghias bilik tidur katil kayu

8 Di dalam bilik tidur, beberapa perkara diwarisi dari rakan dan keluarga. Lembaran cahaya dan nipis dan dinding bercat putih melengkapkan rupa desa.

Berjuanglah itu: Cari perkara yang kelihatan pada abad ke-19 atau awal abad ke-20. Akan lebih baik jika artikel kelihatan hanya dikumpulkan.

Tab mandi mewah di kaki

Reka bentuk dalaman dalam gaya negara menubuhkan bilik mandi tuala tab mandi

9   Anda tidak boleh memesan tab mandi ini sehingga akhir abad ke-19. Pada mulanya mereka terbuat dari besi tuang dan porselin.

Lawan itu: replika serat boleh dibeli dengan seribu ringgit. Jika anda tidak bersedia untuk itu, maka lakukan gaya dengan aksesori. Gantung di dinding, kerusi kayu untuk berpakaian, meja bantuan di sisi. Permaidani tenunan bukan bathmat.

Sediakan reka bentuk dalaman beranda tradisional dalam gaya negara