Jadual yang diperbuat daripada batang pokok – kepingan sejuk perabot yang diilhamkan oleh alam semula jadi

Jadual log perapian

Jadual kayu dari kayu yang digunakan semula

Membawa aksen ke dalam bilik adalah cara yang sempurna untuk memberikan lebih banyak kehangatan dan keselesaan di dalam bilik. Menggunakan batang pokok sebagai perabot telah mendapat populariti yang melampau di musim ini. Terdapat kepingan yang berbeza yang boleh dipotong dengan cara yang berbeza-beza.

Fakta bahawa anda boleh menyumbang kepada penampilan semula jadi tanpa tumbuhan yang hebat, bukan? Jadi anda mengalami keindahan pokok di tengah-tengah rumah anda sendiri.

Jadual yang diperbuat daripada batang pokok

Jadual yang diperbuat daripada bangkai kayu pokok
Batang pokok pedesaan benar-benar pepejal. Saya suka bagaimana untuk memasang roda untuk sekeping ini. Ini jelas merupakan pendekatan yang sangat praktikal, walaupun ia agak semula jadi. Kulit telah dikeluarkan, tetapi sudutnya sedikit kasar dan warna sangat semula jadi.

Anda akan melihat bahawa penyelesaian ini adalah super berfungsi. Batang pokok berat dan supaya anda dapat dengan mudah menggerakkannya ke belakang. Anda boleh membuat kerusi besar di luar sana dan dengan itu mendapatkan tempat duduk tambahan untuk para tetamu, yang mungkin akan datang lagi dan lagi.

Betapa besarnya perabot yang dipaparkan di sini! Saya fikir ia hebat bahawa batang pokok bukan sahaja menunjukkan bentuk bulat, tetapi anda juga mengenali bentuk pokok di sini. Mereka telah dilaksanakan dengan warna putih dan kelihatan cantik. Tetapi mereka mempunyai rupa yang digilap daripada kepingan dengan tepi kasar dan teduhan semulajadi. Ini akan menjadi tambahan hebat ke bilik gaya pantai.

Jadual yang diperbuat daripada batang pohon pepejal

Jadual yang diperbuat daripada alas meja batang pokok

Batang pokok ini telah diukir kaki, yang juga menyumbang kepada penampilan cahaya dan lebih ketangkasan. Saya suka watak hiasan dan cahaya hiasan di sini. Bentuk kelabu muncul dengan sangat baik di batang pokok ini. Hal ini disebabkan oleh latar belakang abu-abu yang tersendat di dalam ruangan. Bukankah gabungan hebat dengan nuansa hangat dan sejuk?

Terutama di ruang tamu dengan skema warna kelabu

Meja terbuat dari ruang tamu pokok kayu pokok kayuCakera batang mendatar cakera sebagai permukaan meja

Jadual yang diperbuat daripada batang pokok kayu pepejal

Sekali lagi, kami mengalami penampilan yang hebat dan terang. Tetapi meja mungkin nada berat! Kaki logam nipis memberikan batang pokok yang biasanya chunky adalah watak yang sangat ringan. Sekarang dia kelihatan sangat lembut. Tetapi ia pasti sukar untuk jatuh pokok ini, tidakkah anda berfikir?

Walaupun kaki yang sama perlu dilakukan di sini dengan sekeping yang sama sekali berbeza. Kulit telah dikeluarkan, namun bentuk semula jadi dan juga patah telah dipelihara. Oleh itu, seseorang telah mencapai karakter yang lebih hangat dan lebih pedesaan daripada contoh terakhir. Saya dapat membayangkan kepingan-kepingan ini dengan sempurna di dalam bilik saya. Itu akan membawa banyak faedah, termasuk membawa nuansa semulajadi, menyegarkan ruang moden dengan sentuhan semulajadi.

Jadual sampingan kecil

meja meja kopi vintaj meja kayu dari batang pokok

Adakah anda ingin mempunyai najis atau meja samping dengan ciri-ciri luar bandar dan moden? Sekeping kecil ini di sini adalah campuran sempurna dua elemen yang biasanya tidak anda lihat bersama. Tetapi jika anda melakukan semuanya dengan betul, ia berfungsi dengan baik. Dan anda tahu apa yang hebat: kita perlu lakukan dalam kes ini dengan projek DIY.

Pedesaan dan comel

Meja logam gaya vintaj dari batang pokok

Cakera batang pokok menegak sebagai permukaan meja

Tingkap lampu meja ruang tamu diperbuat daripada batang pokok

Masih akan bercakap roda, tetapi kali ini ia adalah meja kopi yang rendah. Dengan memotong batang pokok secara menegak, anda boleh mendapatkan lebih banyak permukaan. Ini bagus untuk mewujudkan permukaan rata yang besar. Juga perhatikan bantal upholsteri! Bukankah mereka hebat?

Meja makan besar-besaran

Meja makan kayu meja besar dibuat dari batang pokok

Ambil pokok yang sangat panjang dan potong dari atas ke bawah. Oleh itu, anda akan mencipta jadual yang unik dan hebat. Warna-warna, knot dan swirls akan datang ke mereka sendiri. Mereka semua unik dan menyebabkan demensprechend untuk penampilan yang unik. Ini adalah gabungan yang sangat minima dan luar bandar.

Di bahagian pertama perihalan potongan seterusnya, saya ingin menyebut bahawa kami berurusan di sini dengan kaki IKEA. Ia agak aneh dan agak perindustrian digabungkan dengan batang pohon sebagai permukaan meja, bukan?

Saya suka penyesuaian kesombongan, yang telah dibuat sedikit lebih keras dengan meletakkan permukaan kayu yang tidak diproses digunakan di permukaan.

Bahagian atas meja diperbuat daripada kayu pepejal

Jadual yang diperbuat daripada batang pokok cermin dinding gaya minimalis

Secara peribadi, saya mempunyai tiga buah balak di garaj saya yang sedang menunggu untuk diproses. Saya kini mencari sumber inspirasi untuk pemprosesan mereka. Adakah anda sama? Adakah anda mempunyai rancangan untuk projek DIY, atau adakah anda lebih suka membeli bahagian yang hebat dan siap?