Alas meja merah – mencipta hiasan meja perayaan dan asal

taplak meja meja perayaan hiasan pinggan mangkuk merah kain serbet merah

Alas meja merah - perayaan, sejuk dan unik

Adakah anda mempunyai keutamaan untuk unsur merah ketika menghias? Tetapi mengapa anda tidak mengambil naungan itu sebagai warna aksen? Ada yang menjauhkan diri dari watak keren dari taplak meja merah dan yang lainnya mencari gaya hiasan ini terlalu meriah.

Tetapi merah membawa lebih banyak bakat Krismas dan Hari Valentine.

Hari ini kami ingin menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melalui taplak meja merah boleh mencapai dua penampilan yang sama sekali berbeza.

Merah menemui kecantikan semulajadi

Strategi penetapan jadual di sini adalah untuk kumpulan yang lebih besar. Tetapi ia juga boleh disesuaikan untuk kumpulan orang yang lebih kecil. Gambar di bawah adalah dari pesta musim panas sebuah muzium New York. Ini dibuat oleh Ron Wendt Design dan telah menjadi pesta untuk mata.

Parti Musim Panas Muzium New York

taplak meja merah perayaan hiasan meja ron wendt reka bentuk
Merah membentuk teras projek, tetapi ia tidak terlalu dominan. Digabungkan dengan kerusi abu-abu dan hitam dan kepingan pusat hijau segar. Peralatan ini mengingatkan padang rumput bunga yang indah. Jadi merah kelihatan bersih, moden dan membangkitkan selera makan.

Merah sebagai warna aksen

taplak meja meja hiasan hiasan bunga bergaya ron wendt reka bentuk

Malah lebih baik adalah peralatan dengan lampu bersinar di kepala orang. Ini ditunjukkan oleh permukaan cermin pelari meja. Adakah anda mahu mencapai rupa ini di rumah? Gunakan alas meja tomantenrote, tambah satu sebagai pusat di hijau segar dan simpan mood keseluruhan bersih dan mudah. Kepingan logam dan aksen idealnya melengkapi warna ini.

Taplak meja Tomantenrote digunakan

restoran acara taplak meja meja hiasan hiasan bunga bergaya ron wendt reka bentukMerah memenuhi vintaj

Terdapat sesuatu yang begitu memasak di teduhan merah. Ia meningkatkan selera makan anda dan apabila anda memasangkannya dengan warna putih rangup, ia hanya kelihatan sangat menggoda. Terdapat juga beberapa gaya vintaj!

Red menggalakkan selera makan

taplak meja merah hiasan meja hidangan pinggir merah putih

Beberapa tahun yang lalu, pereka Eddie Ross mencipta meja perayaan menawan yang mengandungi kaca dan wangian. Kami fikir bahawa peralatan sedemikian akan dikemas kini sepanjang tahun. Penyepit jeritan merah dan putih "vintaj." Motif ini menunjukkan tema gula-gula dan membuat meja anda kelihatan lazat.

Jadi pelik, rangup dan bergaya!

taplak meja meja hiasan merah bergaya elegan pinggan mangkuk pinggan putih yang elegan

Adakah sesiapa berkata apa-apa mengenai jalur dalam warna gula-gula? Red dan putih membangkitkan persatuan dengan hari-hari lama yang baik dan memberi keyakinan untuk masa depan yang baik. Pikirkan khemah sarkas dan karnival dengan jalur seperti itu. Tandalah taplak meja dengan tuala dengan jalur merah dan putih untuk rupa yang sangat menarik.

corak jalur merah dan putih

restoran acara taplak meja merah putih corak pola bunga deco merah

Merah juga boleh menjadi dekaden dan glamor. Tetapan meja ini di sini mengingatkan gaya perkahwinan pada 30-an. Anda boleh melihat banyak buah-buahan dan lain-lain perkara yang hebat di sini.

Ini cara menghiburkan yang cantik, tidakkah anda berfikir?

taplak meja perayaan hiasan meja merah

Merah bermesra muda

Adakah kita menyebut bahawa merah adalah bayangan sempurna untuk jadual kanak-kanak? Contoh seterusnya akan menggambarkan hanya itu. Di sini anda boleh melihat tag nama offset dengan huruf vintaj. Jangan lupa aksen gingham. [Parti pasaran petani menurut Nyonya dengan Mostess]

Merah - naungan yang sempurna untuk jadual kanak-kanak

taplak meja merah putih hiasan hiasan meja asal

Meja Lollipop di tingkat bawah sangat digabungkan dengan hiasan yang berwarna-warni. Oleh itu, anda telah membekalkan bilik dengan lebih banyak udara segar. Merah adalah latar belakang yang ideal untuk seni dan aksen yang bersemangat. Ini adalah benar terutamanya dalam kes-kes di mana jadual kanak-kanak dimainkan. [Imej Studio Gulnara dari Ruffled]

Latar belakang aksen warna terang

taplak meja merah hiasan meja hiasan plat kain biru serbuk lollipop merah

Adakah anda dalam mood untuk melihat musim panas yang membawa merah, putih dan biru ke latar depan? Di sini anda telah mencipta tafsiran nautikan warna klasik ini. Walaupun anak-anak sedang menunggu untuk makanan, anda boleh menikmati kain seni. Ini adalah tempat pesta mesra kanak-kanak yang hebat. Walau bagaimanapun, anda harus menutupi taplak anda dengan kertas seperti yang ditunjukkan di bawah. [mengikut Mathieu Photography dari Elizabeth Anne Designs]

Lihat musim panas dalam warna merah dan putih

taplak meja merah perayaan hiasan meja kerusi meja makan merah

Adakah anda sudah bermimpi tentang berat merah di rumah anda? Saya juga, dan terutamanya kerana ia sesuai dengan gaya hidup moden saya dengan sangat baik.