Viileä seinäkoriste – valokuva-seinä, jossa on perhevalokuvakehys

luo valokuvan seinä idea elää perheen kultainen kehys

Hanke: Perhevalokuvan suunnittelu

Nykyään olemme valmiita siihen, että meillä on kaikki kamerat ja tulostimet lähes aina muuntavat pikselit upeiksi kuviksi. En ole tehnyt mitään tutkimusta aiheesta, mutta olen varma, että on enemmän valokuvaa per perhe kuin koskaan ennen.

Kuinka kukaan sitten esittää nämä?

Sisustusarkkitehdin Emily Mughannamin EM Design Interiorsin mukaan Kalifornian Sonomassa teknologiat ovat muuttuneet, mutta halu keskustaa meidät perhekuvien kanssa on aina niin hienoa!

Hänen mielestään tällaisen seinän pitäisi kertoa tarina. Valokuvan seinä osoittaa meidät selvästi, missä olemme olleet ja mihin suuntaan menemme nyt. Sinun ei tarvitse edes tarvita tällaisen mallin asiantuntijaa.

 kehystää valokuvan seinän perheen valokuvilla

Valokuvan seinät perheen valokuvamallin kanssa portaikko musta kuvakehys
MiksiKun lopetat kaikki seinän kuvat, näyttää siltä, ​​että otit kaiken ulos laatikoista ja asetit ne seinälle. Ajatus taaksepäin voi muuttaa seinän taideteokseksi.

Kenen pitäisi palkata:  Vaikka voit tehdä jotain tällaista viikonloppuna omalla DIY-projektillasi. Voit kuitenkin saavuttaa entistä paremman ulkoasun palkitsemalla ammattilaisen. Tarkastele myös käsityöläisten kehysten luomista.

Päätä, missä valokuvasi seinän pitäisi olla

Valokuvan seinät ja perhevalokuvat tekevät galleria alkuperäisestä minimalistisesta

päävaihetta: Henkilökohtaisesti haluan sijoittaa tällaiset projektit lattiapaneeleihin tai makuuhuoneeseen johtuen tungosta. Sitten sinun on harkittava, haluatko seurata ruudukon muotoa tai olla epäsymmetrinen. Mitä tahansa valitset, kuvioiden välinen suhde luo tilauksen tunteen. Sinun tulisi myös käyttää elementtiä kaikkialla. Tämä voi olla väriä, kehysten ruutua tai kuvien kokoa.

Voit käyttää useita eri kokoisia kuvia, jos ne ovat kaikki mustavalkoisia.

Tässä on esimerkki David Rausch Studiosta Zionsville, Indiana. Mustat ja valkoiset kuvat ovat samankokoisia ja kehyksiä kuin ikkunat. Näin luotiin vahva arkkitehtoninen lausunto huoneessa.

Projektin onnistuminen:

On ajateltava tapoja, joilla ei aina tule lisätä uusia kuvia ja saada valmiin ilmeen. Suosittu tapa olisi käyttää kehyksiä, joiden sisältöä voidaan vaihtaa nopeasti

Kuvassa on arkkitehtien töitä New Yorkissa sijaitsevasta Slade Architecture -studioista

fotowand-perhevalokuvien seinämalli portaikko porrastettu lasikisko Yksi on näyttänyt täällä lukuisia kuvia epäsymmetrisesti. Metalliportaiden takana oleva seinä on luotu, jotta pystyt liittämään kuvia magneeteilla.

Yhteinen elementti tässä on värikäs ulkonäkö. Yksi luotiin erittäin henkilökohtainen abstrakti taideteos.

Suunnittelija Mughannam on saavuttanut samanlaisia ​​tuloksia magneettisella värillä samanlaisilla tuloksilla. Se käyttää hyvin hienoja rautaosia, joiden avulla voit liittää kuvat. Jos valitset tämän lajin, sinun on varoitettava, että joskus tarvitset paljon maalikerroksia.

Tässä on tämän suunnittelijan koristelu San Franciscossa

Kuva-seinä, jossa on perhevalokuvat, design-olohuoneen sohva, sydämen muotoinen

Edellä kuvatulla tekniikalla tämä henkilö on luonut makea sydämen muoto. Ajatus toteutettiin teini-ikäisessä huoneessa. Seinän kautta sinulla on mahdollisuus luoda täysin erilaisia ​​kuvia kuvista.

Mutta sinun ei tarvitse aina tehdä kuvia samassa muodoissa ja väreissä

Valokuvien seinä ja perhevalokuvakehys eri kuvakehykset

Tässä esimerkissä olemme käyttäneet useita vintage-kehyksiä täällä. Oli hyötyä käyttää samaa etäisyyttä niiden välillä.

Voit nähdä tämän valokuvan seinämän valokuvan Wall Hufft Projects -ohjelmassa. Se luotiin taloon Kansas Cityssä, Missourissa. Täällä on käytetty hyvin erilaisia ​​kehyksiä. Mutta saavutit upean ulkonäön, koska reunat ovat alleviivattuja ja kehykset ovat aina yhtä kaukana toisistaan.

Haluatko luoda tällaisen hankkeen kotona? Haluatko kokeilla sitä yksin?

Valokuvan seinän perhekuvat design-galleria valkoinen muotoilu

 Tässä on erityinen vinkki sinulle: voit järjestää kaikki kuvat suurella paperilla. Kun sinulla on oikea järjestely, voit kiinnittää sen seinään. Voit nähdä osia kuvien kautta Nagel. Jos repiä paperi, paikat ovat edelleen merkittyjä. Se toimii!

Vai ehkä voit ajatella toista menetelmää?

Valokuvasisältö ja perhevalokuvat tekevät hienoista heittää tyynyjä värikäs samettiMustavalkoinen

luo valokuvan seinä, jossa on perhevalokuvia ajatus elävä perhe rakas

Wall tatuointi muodossa perheen puu

luo valokuvan seinä, jossa on perhevalokuvia ajatus elävä perhe rakas

Söpö, erilaiset puukehykset

luoda valokuvasisältö perheen valokuvilla elämä perheen rakkauden kuvakehys

Ruskea nahkasohva

Valokuvan seinälle perhevalokuvissa elävän perheen rakkaus sohva nahka ruskea

Punainen kuvakehys

Valokuvan seinän perheen valokuvien suunnittelu elävän perheen tilaus

Retro tyyli

Kuva-seinä ja perhevalokuvakehykset elävät