12 sisustusta italialaisessa tyylissä – tyylikäs tunnelma

ylellinen italialainen olohuone sisäänrakennettu takka koriste seinäpeili

 12 sisustussuunnittelua italialaisessa tyylissä - Italian talon ilme

Ei lomia suunniteltu ulkomaille? Voit silti tuntea Italian vanhan maailman tunteen näiden ideoiden kanssa italialaisesta suunnittelijasta.

Joka toinen vuosi perheeni jatkuu niin kutsumukseksi "iso matka".

Mieheni valitsi Tokion viimeisen ison matkan. Meillä oli niin hauskaa - japanilainen kulttuuri on ihanaa. Tällä kertaa on minun vuoroni ja valitsin Italian. Olen italialainen ja en ole koskaan ollut Italiassa. Esipuheeni soittavat, joten olen valmis vastaamaan puheluun.

Rakastan italialaista arkkitehtuuria, etenkin vanhaa Toscanan maalaistyyliä. Rakastan italialaista huonekalua ja tekstiilejä. Joten voitte kuvitella, kuinka innoissani olen ennen tätä matkaa. On niin monia keinoja tuoda Italian parhaat talot kotiin. Liity minuun katsomaan hienoja italialaisia ​​aksentteja.

Tekstiilejä. Tämän tuolin kangasta kutsutaan nimellä Fortuny, jonka nimi on muotoilija Mariano Fortuny

sisustussuunnittelu italialaisessa sisustuksessa ideoita kukkia
Syntynyt Granadassa, Espanjassa, Fortuny on siirtynyt Venetsiaan ja pysyi siellä kuolemaansa asti vuonna 1949. Hänen venetsialainen työpajassa hän suunnitteli tekstiilejä, pukuja ja valaistus ja kehitetty koneita, jotka luovat sen tekstiilejä. Hänen työpaikkansa on nykyään Venetsiassa museona.

Vintage huonekalut

sisustussuunnat italialaisessa sisustuksessa pukeutuneiden koristeet

 Tämä on Vintage Florentine Dresser. Pinta sisältää kulta-lehtien yksityiskohtia. Tämä huonekalu oli tavallinen 40- ja 50-luvuilla. Muita tämäntyyppisiä yhteisiä kappaleita ovat pesäpöydät, peilit, kuvakehykset ja lokerot, nimeltään Florentine Toleware.

Maalaismainen lisävarusteet

sisustussuunnat italialaisessa sisustustekstiilikäytössäViralliset taulukkoasetukset

sisustussuunnittelu italialaisessa sisustusseinäkoristeessa tumma Jotkut suosikkituotteistani, joita äitini antoi minulle, olivat isoäitini antiikin italialaisia ​​pöytäliinoja. Arvostan näitä pöytäliinoja ja käytän niitä usein perhejuhliin. Tämä huoneistossa Roomassa on kauniisti koristeltu tuoretta leipää, kukkia ja italialaisia ​​vuodeliinavaatteita.

Terassi - pieni pöytä ja tuolit kokoamiseen ovat hyviä lämpimällä säällä

sisustussuunnittelu italialaisessa sisustuksessa ulkoalue tyylikäs

Loggiat - katetut ulkoalueet

sisustussuunnittelu italialaisessa sisustuksessa terassi klassinen oleskelualueLoggia on melkein kuin "ulkopuolella", mutta tietysti ulkoalueiden ovat abgedeckt.Eine Loggia on hieno lisä makuuhuoneeseen tai ruokasalissa.

Sora ajotiet

Sisustussuunnittelut italialaisessa sisustuksessa
Rakastan soran ääntä. Se muistuttaa minua kotona. Sora on halpa ja vähäinen ylläpitoaineisto. Saatavana monissa väreissä, se sopii täydellisesti italialaiseen arkkitehtuuriin.

Ulkokivet

ulkotila italiassa stl ulkokivet kiviseinä kasvejaTavallinen italialaista maisemaa varten, suuri kivi ulkoa kuvaa maalaismainen, rento elämää. Kiitän tätä arkkitehtonista tyyliä. Epätäydelliset, epätasaiset tekstuurit sopivat huolettomaan puoleen.

oliivipuita

sisustussuunnat italialaisessa ulkoilmassa puutarhassa Oliivipuun salvia vihreä muistuttaa minua isoäidin puutarhasta. Muistan vielä sen, kun haistan bush tomaatteja. Oliivipuut ovat saatavilla hedelmättömissä lajikkeissa, jos et pidä kaatuneiden oliivien kaaosta. Ne ovat myös erittäin vankkoja ja vaativat vähän vettä.

Tilataulukko

sisustustuotteet italialaistyylisessä rustiikissa keittiössä riipusvaloineenOta tämä tilataulukko tuoreita hedelmiä ja juustoa, näkkileipää ja oliiviöljyä kastelemiseen. Voi ja viiniä, paljon viiniä. Kestää noin 15 ihmistä pöydässä, joka edustaa kaikkia ikäryhmiä, vauvista 80-vuotiaisiin. Näin perheeni ruokailualue näytti, kun olin lapsi - ateriat olivat käytännöllisesti katsoen kontaktiurheilua. Maatilat, joissa on kaikki maalaismainen charmi, sopivat täydellisesti perhejuhliin.

Palautetut ovet

ulkotila italialaistyylisessä ovipuisessa maalaistyylisessä sohvallaUudistetuilla materiaaleilla ne ovat voitto. Ne näyttävät hienolta ja lisäävät merkkiä maalaismainen italialainen arkkitehtuuri. Maaleilla haalistuneet ovet ja ruosteinen laitteisto ovat aitoja, ja saat näille kauniille arkkitehtonisia jäänteitä tuleville sukupolville.

Reclaimed terrakotta-kattotiilet ovat suosikkini yksityiskohtia italialaisessa arkkitehtuurissa. Palautetut laatat ovat mielestäni todella paras näköinen. Patina vuosien säästä on todella bonus. Huomaa suuri yhdistelmä ulkokivi ja terrakotta laatat täällä. No, se on italialainen!

Terrakotta kattotiilet

katto tiili klassinen idea italialaistyylinen julkisivu