Sisustussuunnittelu maalaistyyliin – maalaismainen tunnelma

sisustusta maan tyyliin koristelu puu seinän muotoilu valkoinen

Sisustussuunnittelu maalaistyyliin - maalaismainen tunnelma

Maalaistalon sisustuksessa on yksinkertaisia ​​yksityiskohtia. Tämä erityisesti amerikkalainen tyyli on viime aikoina kasvanut voimakkaasti ja on houkutteleva niille, jotka pitävät klassisesta, lohdullisesta tyylistä. Tämä on seos arkkitehtonisista elementeistä, jotka näkyvät parhaiten katetuilla kuistilla, perinnöillä, kirkkailla väreillä ja karkeilla pintoilla.

Tämä tunneileva ilme ei enää ole varattu ihmisille, jotka elävät omissa ominaisuuksissaan. Jokainen voi tehdä sen missä tahansa. Seuraavassa on joitain maalaistalon näkökohtia, jotka auttavat sinua luomaan ulkoasua myös kotonasi.

Ympäröivä kuisti

Aseta perinteinen verannan sisustus maalaistyyliin
ensimmäinen Alunperin tarkoitettu paikka paeta lämmön, se on nyt kokoontumispaikka perheen ja ystävien chat.
Jos sinulla ei ole wrap-around kuistia, niin voit tehdä katettu terassi tai parveke niin. Jos huone ei ole tarpeeksi suuri, voit vain laittaa luonnonvaraisia ​​kukkia.

Classic seinävalot

Sisustussuunnittelu maalaistyyliin koristavat sisäänkäyntiovet

toinen Tämä valaistus on tullut maatilan sisustuksen symboli.

Tee tämä tehtävä: Muista vaihtaa valaistus seinävalaisimilla. Jos tämä ei sovi talouteen tällä hetkellä, valitse sitten budjettimallit.

Puulämpö

sisustussuunnittelu maan tyyliin koristellen valkoinen seinäpeilikolmas 

Saa tämä oikea: Jos sinulla ei ole varaa asettaa puulattiat kaikkialle, kokeile osaa talosta, jota näet eniten - perhehuoneessa. Puiset huonekalut, seinäpaneelit ja elementit auttavat myös maalaistaloa tuntemaan olonsa lämpimänä ilman koko talon kunnostusta.

Hell. Alussa seinät olivat kevyitä, koska omistajilla ei yksinkertaisesti ollut mahdollisuutta kalliisiin viivojen väreihin

sisustussuunnittelu maan tyyliin puuseinän muotoilulevyjen asentaminen

4th Jotkut perheet ovat joskus käyttäneet taustakuvia tärkeissä paikoissa, kuten sisäänkäynnin, osoittaakseen tyylinsä. Loppujen lopuksi kirkkaat seinät ovat tullut klassinen elementti maalaistalon sisätiloissa.
Tee tämä tehtävä: maalata seiniäsi, koristeellisia elementtejäsi, ovet ja pohjapiirrokset vaalealla sävyllä. Puuta ei välttämättä tarvitse maalata näissä taloissa, mutta jos talosi on rajoitettu valossa, harkitse tumman puun maalaamista huoneen keventämiseksi.

Yksinkertaiset kankaat. Maatilat eivät ole ylhäältä

sisustusta maan tyyliin koristelu puu seinän muotoilu valkoinen

5thKankaat ja verhoilu valmistettiin käsin tai luovutettiin sukupolvelta toiselle. Niinpä kankaat ovat yleensä sekoitettuja ja mukavia.

Hanki se oikein: puuvilla oli kaikki Amerikan alkukylässä. Joten, ota puuvillaa pääkankaana.

Talon sydän. Keittiö on maalaistalon sydän.

sisustus maalaistyyliin perustettu keittiön kaappi lasiovet

6th  Koska keittiössä kotona tapahtuva liikenne on voimakasta, pinnat hyödynnetään. Karkeat työtilat ja massiiviset kaapit tulevat seurauksena talossa täynnä vieraita.

Saa tämä oikein: rajoitetuilla rahoilla voit ostaa keraamisia lisävarusteita, kuten astioita tai astioita. Jotkut karkeat levyt voivat myös osallistua.

Tehokas ruokasali

sisustussuunnitelma maalaistyyliin perustettu massiivipuupöytä ruokasali

7th Ruokapöytä. Termi voi kuvata minkä tahansa maalaistalon ruokasalin keskipisteen: tukeva. Klassinen ruokapöytä oli yleensä käsintehty ja luovutettu sukupolvelta toiselle.

Jos sinulla ei ole varaa, niin suuri puinen leikkuulauta voi olla maalaismainen keskipiste.

Sekoita ja sovi makuuhuoneeseen

sisustus maalaistyyliin koristelu puinen sängyn runko makuuhuone

8th Makuuhuoneessa on useita asioita, jotka perivät ystävien ja perheen. Kevyt ja ohut liinavaatteet sekä kalkittu seinät täydentävät maalaismainen ulkoasu.

Taistele sitä ulos: Etsi 19-luvun tai 1900-luvun alkupuolella näkyviä asioita. Olisi parempi, jos artikkelit näyttäisivät yksinkertaisesti kerättäviltä.

Ylellinen kylpyamme jaloilla

sisustus maalaistyyliin perustettu kylpyamme pyyhkeet kylpyhuone

9th   Näitä kylpyammeita ei voi tilata 1800-luvun loppuun asti. Alussa ne oli valmistettu valuraudasta ja posliinista.

Taistele sitä vastaan: kuitujen kopioita voi ostaa tuhansille dollarille. Jos et ole valmis siihen, tee tyyli lisävarusteilla. Seinätelineet, puiset tuolit pukeutumiseen, sivupöydän apupöytä. Kudottu matto kylpyammeen sijaan.

Aseta perinteinen verannan sisustus maalaistyyliin