Kauniita ideoita keittiön saarille paikoillaan

 Keittiösaari istuimet idean suunnitteluun

Käytännön ehdotuksia keittiön saarille paikoilla

Miten määrität, kuinka paljon istuimia tarvitset keittiön saarella.

Löydä tasapaino haluamasi tilan ja haluamasi istuimen välillä asettamalla paikkojen määrä saaren ympärillä.

Täältä löydät varmasti vinkit, joita tarvitset!

Joillekin asunnon omistajille on erityisen tärkeää saada riittävästi istumia keittiön saarelle. Oikeasti selvittämällä, kuinka monta paikkaa haluat ja kuinka monta voi olla realistinen on aina turhauttava tehtävä. Näin voit selvittää hyvät ja huonot puolet selvittääksesi, mitä todella tarvitsemme saaren ympäri.

Vaihe 1: Ajattele keittiön ja vierekkäisten huoneiden käyttöä. Onko keittiö eristetty talosi toisesta osasta? Vai onko hän auki ruokasalissa? Jos näin on, vähennä paikkoja saarella. Sinun tarvitsee vain riittää perheenjäsenille tai muutamille läheisille ystäville, jotta he voivat katsella sinua kokki ja pitää sinut yrityksen. Mutta jos keittiösi on selvästi erillään muista asuinalueista, voit suunnitella useita paikkoja saarella.

Sinun on myös harkittava, mitä perheesi ruokailutottumukset ovat, miten he siirtyvät keittiön läpi ja miten asiat voivat muuttua tulevina vuosina. Ovatko lapset joutuneet kotiin eri päivinä eri toimintojen ja kotitehtävien tekemiseen? Vai onko keittiö keskeinen kokouspaikka, jossa jokainen tekee kotitehtäviään, laskee ja jakaa jokapäiväiset kokemuksensa? Jos näin on, voi olla tarkoituksenmukaista saada enemmän paikkoja keittiön saarella.

Ja aina pitäkää suunnittelijavihjeitä mielessä: National Cuisine and Bath -yhdistys suosittelee: jätä vähintään 0,90 m saaren kaikki puolet, jotta liikenne ei häiriisi. Sinun täytyy suunnitella paikkoja useille ihmisille, jos haluat asua mukavasti saarella.

Voit tehdä saaren laajennuksen nurkassa - keittiön saari paikoillaan

Keittiösaari, jossa istuimen idea puu ulottuu nurkkaan
Vaihe 2: Analysoi ämpärien suunnitteluvaihtoehdot keittiön saaren istuimille. Saarella istuminen on todella yhtä monipuolista kuin itse saari. Tässä on joitain vaihtoehtoja:

Istuimet vain toisella puolella. Tämä vaihtoehto sopii suuremmille huoneille.

Istuimet molemmin puolin. Tämä on mahdollista saarilla, jotka ovat laajempia, joten voit laittaa tuolit rinnakkain molempien puolien kanssa.

Istuimet saaren yhdellä tai molemmilla lyhyillä päillä, jossa voi myös ryhmitellä joitakin tuoleja.

Istuimet kulmassa. Hyvin pienten keittiöiden kohdalla, missä tilaa ei riitä, voit tehdä saaren laajennuksen kulmassa ja järjestää siellä istuimia.

Istuimet kolmella sivulla. Hyvin tilavissa keittiöissä iso keittiösaari tarjoaa runsaasti tilaa useille ihmisille.

Tarkista istuinten korkeus

keittiö saari istuimet baari korkeus työtaso kapea puu kirkas pintaVaihe 3: Tarkista istuinten korkeus. Keittiösaarekkeille on pääasiassa kolme korkeusvaihtoehtoa: pöytä, laskuri ja palkin korkeus. Ero ei ole pelkästään henkilökohtaisen maun kysymys, vaan se voi myös olla hyvä tapa määrittää tilan rajat. Esimerkiksi kapea bar-korkeus työtaso voi suojata paljon sotkua keittiössä ja samalla lisää tarpeeksi leveyttä voit syödä hiljaa ilman välttämättä katsot keittiötä. Vastaajien korkeudet ovat myös sopivia, koska ne sopivat hyvin yleiseen työhön keittiössä.

Laskuretkut, tuolit tai baari-korkeusistuimet ovat tärkeimmät kolme vaihtoehtoa

Keittiösaarella, jossa on istuin idea oranssi puu baarituolitVaihe 4: Katsotaanpa taas kolme keittiösisän ympäröimää perusvaihtoehtoa - baarituolit, tuolit tai baari-istuimet ovat kolme päävaihtoehtoa. Jakkarat ovat erinomainen säilytystila, etenkin kapeissa keittiöissä. Voit helposti siirtää ne työtason alle säilyttää arvokas kävelytie.

Tyylikäs keittiö - keittiö saari istuimetKeittiö saari istuimet kirkas puu huonekalut istuimet

Moderni ja käytännöllinen keittiö - istuimet suurelle perheelle

Keittiö saari istuimet nojatuolit idea valkoinen puu mielenkiintoinen suunnittelu

Klassinen keittiö valkoisena

Keittiö saari istuimet tuolit ruokailutila valkoinen

Pieni keittiö, jossa on yhdistetty vanhanaikainen ja moderni kalustus

keittiö saari tuolit moderni vanhanaikainen yhdistetty

Pienikokoinen keittiösaari - hehkuva pinta ja keittiötuoleja

moderni kaupunki keittiö alue keittiö saari istuimet   Mielenkiintoinen ja toimiva keittiömestariistuma-keittiö saari idea puiset ulosteesta pyöreä

20 modernia keittiön saaren mallia
Keittiö saari ja niemimaan muoto
15 värikkäitä keittiön saariideoita asunnossasi