Shaker-kalusteet tarkoittavat yksinkertaisuutta, toimintaa ja esteettisyyttä

shaker huonekalut yksinkertainen keittiö varusteet vaaleanpunainen senkki

Tutustu Shaker-huonekaluihin

 Shaker-kalusteet tarkoittavat yksinkertaisuutta, toimintaa ja esteettisyyttä. Jotta ymmärtäisimme oikein sen takana olevan phisophyksen, meidän pitäisi ensin tietää, ketkä todella olivat. Nämä ovat protestanttisen vapaan kirkon seuraajia, jotka ovat peräisin 1700-luvulta, jotka ovat peräisin Englannista ja myöhemmin muuttaneet Yhdysvaltoihin.

He elävät ehdottoman siveyden elämää ja uskoivat yksinkertaisuuteen ja yhteisölliseen omaisuuteen. Tämä selittää koristeiden ja koristeiden välttäminen tyypillisessä Shaker-sisustuksessa. Tämä näyttää melko mahtavalta ja karkealta. Ei ole tarpeetonta elementtiä, joka voisi häiritä työtä ja palvomista.

Autenttinen shaker-keittiö

shaker huonekalut elämäntapa sisustus
Shaker-tyyli auttaa aina pitämään rauhassa, selkeydessä ja perspektiivinä. Sisustus tässä tyylissä ei näytä tylsältä ja kylmältä. Päinvastoin. Huoneet ovat suurempia ja valaistu. Shaker-kalusteet antavat tunnelman ainutlaatuisen mukavuuden ja kodikkuuden.

Ravistimet olivat suurimmaksi osaksi kirvesmiehiä. Aluksi teit huonekaluja omaan käyttöön. Pian kuitenkin niiden korkealaatuiset kalusteet löytyivät valtakunnallisesta valitustavasta. Erityisen suosittuja ja suosittuja olivat keinutuolit. Pian pianot puusepäntyöt muuttuivat huonekalujen tehtaiksi, joissa tuotanto tuotettiin massatuotannolla. Nykyään alkuperäiset shaker huonekalut on harvinaista löytää ja melko kerättävä, että sinulla on tuskin varaa. Tietenkin monet kopiot tehdään. Mitä tapahtui ravistimien kanssa? Valitettavasti heidät on kuollut lukuun ottamatta kolme seuraajaa.

Shaker-tyyli on lähellä nuhjuista tyylikästä

shaker huonekalut ruokapöytä nuhjuinen tyylikäs tuolit retro

Entä värit?

Kerma, kyyhkysininen ja harmaa-vihreä ovat joitain sävyjä, joita yleisimmin esiintyy ravistelevissa sisätiloissa. Nämä värit heijastavat valoa ja luovat iloisen ilmapiirin huoneeseen. Hyvin usein se yhdistetään luonnolliseen puuhun. Värin aksentteja toimittavat yleensä tekstiilit, esim. kautta punainen ruudullinen puuvilla verhot ja heittää tyynyt. Valkoinen ja harmaa tietenkin ovat myös hyvin suosittuja, varsinkin kun on kyse Shaker-kalusteiden nykyaikaisemmasta tulkinnasta.

Tyylikäs kylpyhuone shaker jälkimaku

shaker furniture washstand valkoinen moderniLattiat ja seinärakenne

Pääsääntöä sovelletaan edelleen - toiminnallinen yksinkertaisuus. Erityisesti parkettilattiat ja karkea parketti ovat erittäin suositeltavia shaker-tyyliin. Heidän tekstuurit sopivat täydellisesti shaker-huonekaluihin. Seinien pitäisi pitää sinut yksivärisenä. Kirkkaat värit ja kuviot? Ei mitään. Se olisi liian paljon häiriötä todelliselle ravistelijalle.

Oliivi vihreä on toinen sopiva väri ravistelijalle

shaker huonekalut makuuhuone sisustus massiivipuuta

elävät tekstiilit

Kuten olette arvottaneet, tässä käytetään luonnonmateriaaleja - puuvillaa, silkkiä, villaa ja liinavaatteita. Tässä ei ole vain ulkoasua, vaan ennen kaikkea hapticilla ratkaiseva rooli.

Periaatteessa seuraava koskee ravistelijan sisäosaa: Pysy luonnollisena, mutkatonta ja vaatimatonta. Shaker-kalusteet ja yleensä tämä sisustustyyli voivat auttaa löytämään enemmän rauhaa ja tasapainoa kiireisen arjen elämään suurkaupungissa. Ei ole ihme, että ravistelija elämäntapa on jälleen nousussa ja on yhä suosittu ja suosittu. Se on kunnianosoitus paluuta luontoon ja todellisiin inhimillisiin arvoihin, joita joskus näytämme unohtaneen.

Luonnonpuuta ei ole pelkästään maalattu neutraalilla värillä, vaan vain öljytty

shaker huonekalut ruokapöytä tuolit takka ruokasali

Tietenkin värejä voi syntyä täällä ja siellä

shaker huonekalut viihtyisä keittiö harmaa sävyjä

Yksinkertaisuus ja yksinkertaisuus jokaisessa yksityiskohdassa

shaker-kalusteet keittiötarvikkeita

Tumman puun vivahteet houkuttelevat ylellisyyttä

shaker huonekalut keittiön design tumma puu ylellisyyttä

Tai melko maalaismainen ja kevyt puu

shaker huonekalut sisustus

Yksinkertaisuuden ei tietenkään saa vaarantaa ergonomiaa ja toimivuutta

shaker huonekalut elämäntapa keittiön suunnittelu

Kokeile mitattua tyyliyhdistelmää

shaker huonekalut moderni keittiö keittiö saari teollinen riipus valot

Tyypillinen pylvässänky valmistettu vaahtera puuta

shaker huonekalut makuuhuoneessa sängyn yksinkertainen muotoilu

Karkea puurakenne antaa Shaker-huonekaluille entistä karkeamman ja maalaistyneen kosketuksen

shaker huonekalut olohuone nojatuoli sohvapöytä takka