Empire tyyli – tyylikkäät huonekalut ja hyväpalkkaiset sisustuselementit

Empire-tyyli sisustuksessa

 

Empire-tyyli syntyi Ranskassa 1800-luvulla. Se on aika, jolloin Napoleon hallitsi siellä. Tätä tyyliä näkee klassismin myöhäisenä vaiheena. Se perustuu keisarin suuruuden ihailuun. Sieltä tuo nimi tulee.

Tyypillistä tyyliä on useiden eri elementtien yhdistelmä. Sekaannusten tapaan on paljon tekemistä Napoleonin henkilökohtaisen maun kanssa.

Upeat sisustuselementit Empire-tyyliin

Empire-tyyliset huonekalut sisustuselementit valkoista kultaa

Ensinnäkin hän rakasti antiikin taidetta ja löysi myös roomalaisten hallitsijoiden ideologian innoittamana. Siksi monia yhtäläisyyksiä roomalaiseen tyyliin.

Samanaikaisesti keisari teki monia sotia ympäri maailmaa, myös Afrikassa. Siellä hän tuli kosketuksiin Egyptin kulttuurin kanssa.

Monet tämän aiheet ja elementit ovat Empire-tyyli myös nähdä.

Empire-tyylin pääpiirteet yhdellä silmäyksellä

empire style laatat kuvio punainen katto
Empire-tyyli täytyy välttämättä pitää jotain ylenkaltaista omassa luonnossaan. Hän on pompous, juhlava, hyväpalkkainen. Värit ovat erittäin houkuttelevia, materiaalit - upea. Yksityiskohdissa on aina paljon muodollisuutta. Se ei todellakaan ole sellainen tyyli, jota voit helposti jäljitellä kotona.

Voit nähdä hänet enemmän virallisten henkilöiden ja erittäin rikkaiden ihmisten toimistoissa.

Jos olet Empire-tyyli Kotona hän on vain täysin teloitettava. Muuten saatat olla hämmentävää itseäsi.

Ylellisyyttä ympäröi

empire-tyyliin sisustus- ideoita kattokruunu

Tämä on ehkä yksi niistä harvoista tyyleistä, joissa taustalla käytetään kirkasta väriä. Tämä on hyvin usein punainen ja vielä konkreettisempi - violetti. Runsaasti kontrastivärejä tai rikkaita sävyjä täydentävät tätä väriä. Nämä ovat esimerkiksi sininen, vihreä, violetti, musta, kulta, keltainen. He hallitsevat huoneessa ja korostavat tunnelman juhlatilaa.

Värit tässä tyylissä

empire style laatta kuvio punainenKylpyhuone punaisia ​​aksentteja

empire style laatat kuvio punainen kylpyhuone kalusteet

Värit ovat yksi niistä menetelmistä, joilla vaurautta ja ylijäämää ilmaistaan. Ne ovat visuaalinen ekvivalentti kukoistuksesta, jossa Napoleon uskoi elävänsä.

Empire-tyyppiset materiaalit ovat erittäin korkealaatuisia ja ne näyttävät kalliilta, mutta ne ovat yleensä myös. Useimpia ovat marmori, puu, kulta, helmet ja silkki. Lattian tyyli on luonnonkiveä ja myös tekstiilejä, joissa on silkkiä.

Voit käyttää nykyaikaisia ​​materiaaleja taustakuvaksi. Toinen vaihtoehto on kuvakudos.

Peitto on sileä ja siinä on vaalea sävy. Kattovalaistus on varsin sopiva.

Materiaalit ja pintakäsittely

empire-tyylisessä kylpyhuoneessa erillinen kylpyamme

Huonekalujen kalustukseen sopivin on tumman puun valmistettu kiinteä kalustus. Teak, pähkinä ja kaikenlaiset punaiset puut ovat täydellinen ottelu. Pinta on kiillotettu ja sillä on monia koristeellisia yksityiskohtia ja helpotuksia. Ne usein jäljittelevät arkkitehtonisia elementtejä, kuten sarakkeita tai kehyksiä.

Huonekaluja vastaamaan tyylin kuninkaallista luonnetta on parasta käsitellä käsin. Ne ovat aina hyvin yksilöllisiä, kuten sopii kuninkaalliseen huoneeseen.

Empire-huonekalut olohuoneeseen

empire style laatat lattia olohuonekalusteet

Verhoiluun käytetään vain jaloja tekstiilejä. Nämä ovat esim. Nahka, silkki ja muut korkealaatuiset materiaalit. Huonekalut on koristeltu kulta ja pronssi.

Huonekalut Empire-tyyli pitäisi olla hyvin paljon lukumäärältään yksin. Tämä on toinen syy siihen, miksi tämä tyyli ei ole kunnolla rekisteröitynyt nyky-elämään. Tätä hallitsee eniten minimalismia.

Heidän on yhdessä muodostettava juhlava ja teatteriesitys. Voidaan sanoa, että tämä tyyli on esteettinen ja vähemmän toimiva ja mukava kunnianhimo.

Kultaiset aksentit tekevät kylpyhuoneesta erittäin tyylikkään

empire tyyliin laatta kuvio kylpyhuone vapaasti kylpyamme

Sisustus

Koristeen tehtävänä on korostaa Empire-tyylin luonteen erityisen vahvaa. Tyypillisiä ovat sotilaalliset motiivit. Samaan aikaan yhdistyvät myös Egyptin ja muinaisen kreikkalaisen kulttuurin samankaltaiset motiivit.

Elävien ideoita Empire-tyyli voi olla vaikea sopia keskimääräiseen asuntoon. Olet jo tarkoitettu luksusympäristöön. Mutta silloin sinun täytyy työskennellä erittäin hyvällä suunnittelijalla. Muuten kaikki voi yhtäkkiä näyttää halvolta ja juustoilta.

Vapaasti seisova kylpyamme keskellä kylpyhuoneen

empire tyyliin laatta kylpyhuone itsenäinen kylpyamme

Arvokkaat puiset huonekalut, klassinen muotoilu

empire-tyyliin sisustus- ideoita sisustussuunnittelu ideoita holzmobel

Chic kodin tarvikkeet kulta

empire style kulta tarvikkeet sisustus ideoita puu huonekaluja imperiumi tyyli sisustus ideoita tarvikkeet kultainen kattokruunu empire style sisustussuunnittelu ideoita nahka puusta tuoli

Elää kuin kuningatar

empire-tyyliin sisustussuunnittelu ideoita tuoli peili meikki

Splendidly sisustettu

imperiumi tyyli sisustussuunnittelu ideoita seinärakenne loistava

Pieni isoisäkello ja kynttilänjalka musta marmori ja messinki

empire-tyyliset huonekalutarvikkeet sisustuselementit empire-tyylihuonekalut sisustus puukalusteet sisustusideoita empire-tyyliset huonekalut sisustussuunnittelu ideoita kylpyhuoneen koristeluun empire tyyli huonekalut sisustus ideoita todellinen puu huonekalut penkki empire-tyyliset huonekalut sisustussuunnittelu ideoita puukalusteita empire-tyyliset huonekalut sisustussuunnittelu ideoita puukalusteet penkki empire tyyli huonekalut sisustus ideoita puu huonekalut sohvapöytä pyöreä empire-tyyliset huonekalut sisustussuunnittelu ideoita puuhuonekaluja sisustus ideoita koristeita empire-tyyliset huonekalut sisustussuunnittelu ideoita puukalusteet ruokapöytä Empiretyylinen-kalusteet-sisustus-ideoita-holzmobel-pukeutuja empire-tyyliset huonekalut sisustussuunnittelu ideoita puukalusteet kattokruunu kynttilöillä empire-tyyliset huonekalut sisustussuunnittelu ideoita puukalusteet loistava muotoilu empire tyyli huonekalut sisustus ideoita puu pyöreän pöydän kulta empire tyyli huonekalut sisustus ideoita puu huonekalut makuuhuone perustettu empire-tyylihuonekalut sisustussuunnittelu ideoita puuhuonekalut desk empire mobel sisustussuunnittelu ideoita puukalusteet kello empire mobel sisustussuunnittelu ideoita puuhuonekalut näyttö puinen lipasto empire mobel sisustussuunnittelu ideoita puu tuoli antiikkihuonekaluja Empire kalusteet sisustuselementit ideoita makuuhuoneen kalusteet empire kalusteet sisustus ideoita desk