Tyylikkäät ja käytännölliset huonekalut Bauhaus-tyyliin

Bauhaus-tyyppinen huonekaluteräs teräs-rottinki

 Tutustu Bauhaus-tyyliin paremmin

Ne ovat todellinen klassikko design-huonekalujen alalla: Bauhaus-design-huonekalut ovat ajaton, ja ne voidaan yhdistää melkein mihin tahansa sisustustyyliin lähes 100 vuoden ajan. Tämän runsaasti muunnelmia ansiosta tyylikkäät ja samalla toiminnalliset muotoilut ovat selviytyneet vuosisatojen ajan ja ovat yhtä suosittuja kuin koskaan.

Luova mieli, jonka Bauhaus on jousitettu Weimarissa vuonna 1919, kuului Walter Gropius, saksalainen arkkitehti, joka kannalta modernin ideoita pala aikansa on aina ollut edellä. Nykyään häntä pidetään nykyajan arkkitehtuurin perustajana. Vuonna 1919 hän perusti Staatliche Bauhaus Weimarissa, taidekoulun, joka asetti kurssin tulevaisuuteen. Vuonna 1925 taidekoulu siirtyi Weimarista Dessaulle. Lisää historiallisia taustoja löytyy tältä sivulta.

 bauhaus-tyyliset istuimet ruokapöytä
Alkuperäiseen häät oli aikakausi 1919-1933, 20-luvulla näki muotoilu, jota pidetään siltana hienoa ja taideteollisuuden on aina ollut todellinen herätys ja on sittemmin paitsi arkkitehtuurin ja moderni graafinen suunnittelu, mutta ennen kaikkea vaikutti myös voimakkaasti huonekaluteollisuuteen. Bauhaus-tyyliset huonekalut ovat nykyaikaisia ​​ja toimivat, ja ne ovat aina inspiraation lähde nykypäivän luovaa mieltä.

 Tyylikkäästi ei tarvitse olla kallista

 Kalusteet eivät ole halpoja. Jos arvostat tyylikästä muotoilua, sinun on usein maksettava mukava summa. Sitä vastoin halpoja huonekaluita usein kaipaa todellista charmia. Sen ei tarvitse olla enää halpaa tai tyylikästä. Jos haluat käyttää vähän rahaa ja haluat tehdä kynttilöitä, voit rakentaa niin sanottuja Hartz IV -huonekaluja, jotka ovat innoittamana Bauhaus-mallin avulla. Hartz IV -huonekalusteet ovat tyylikkäitä design-ideoita, jotka on valmistettu itsestään, ja ne voidaan valmistaa pienellä manuaalisella taidolla ja muutamalla yksinkertaisella askeleella. Maalaistyylisessä ja kodikkaassa Bauhaus-suunnittelussa he tekevät visuaalisesti paljon ja säästävät edelleen budjetin.

tilaa bauhaus-tyyliä

Tässä on mielenkiintoinen haastattelu Le Van Boin kanssa. Hän tietää, kuinka kestämättömät tyylikkäät kalusteet voivat olla, kun tulot ovat tiukkoja, koska Berliinin menestyvä arkkitehti ja suunnittelija oli kerran Hartz IV -vastaanottaja. Hän suunnitteli hartsin IV huonekalujen suunnittelun Volkshochschulessa (VHS). Jos et ole vielä löytänyt käsityöläistä, sinä voit korvata sen siellä. VHS tarjoaa nyt erikoiskursseja, joissa opetetaan Hartz IV -sarjan sarjan rakentamista. Konsepti osoittaa, että laadukkaan sisustuksen maku ei tarvitse epäonnistua tarvittavan budjetin ansiosta ja että nykyään jokainen pystyy asentamaan tyylikkäästi vähän käsityötaitoa ja luovia ideoita. "Muoto seuraa toimintaa" on Bauhausin suunnittelijoiden ja huonekalujen valmistajien motto, joka on tehnyt tehtävänsä tehdä nykyaikaisia ​​ja tyylikkäitä malleja jokaisen yhteiskunnan kerroksen käyttöön.

bauhaus-tyyliset huonekalut tuoli toimisto olohuone Bauhaus-tyyli jälleen valloittaa huonekalumarkkinat

 Huonekalut tyylit ovat kuin meren hiekkaa, mutta jos näytät tarkasti, lähes kaikkialla Bauhausin kosketus vilkkuu täällä. Kun Perusajatuksena on suunnitella toiminnallinen design-huonekalut, joissa yhdistyvät tyyli ja käytännöllisyys sopii yhteen, kehittäjät ja edistyksellinen ajattelijoita Bauhaus tyyli vetosi laaja joukko ostajia. Ei ihme, että hyvät kappaleet menivät nopeasti massatuotantoon. Tänään kuva on muuttunut hieman uudelleen. Vaikka Bauhaus pätee edelleen halpaa design-huonekalut ovat varustettiin muodon ja toiminnallisuuden, mutta massatuotantona aito Lover ja keräily on tullut, nimeä kantava design-huonekaluja ja syystäkin. Jokainen suunnittelija huonekalusegmentille, joka on jotain, on yksi tai kaksi kappaletta tarjolla, ja todellinen Bauhaus fanit löytävät mitä he etsivät lukuisissa myymälöissä tänään. Tietenkin, aika ajoin on myös todellinen bargain.

bauhaus -tyylinen toimistotuoli white eames

Vankkoja ja hyvin muotoiltuja Bauhaus-tyyppisiä pöytiä ja tuoleja voi ostaa muun muassa osoitteessa the-designlover.com, jossa on myös säännöllisiä tarjouksia ja alennuksia. Todellinen klassinen muotoilu on putkimainen teräs tuoli, joka soveltuu lähes kaikissa sisustustyyleissä. Se löytyy moderneista ja hyvin kalustetuista toimistoista ja lääketieteellisistä käytännöistä sekä tapahtumapaikoista. Kaunis yhdistelmä on esimerkiksi Marcel Breuerin ulokekäytävät Charles Eamesin toimistopöydällä - ei pelkästään toimistossa vaan myös yksityisessä ruokasalissa.

  bauhaus tyyli tuolit huonekalut

Siten Bauhaus-tyyli leviää jatkuvasti runsaasti puolia, jotka ovat toisarvoisia. Yksinkertaiset muodot luovat modernin ilmeen, joka silti säteilee ajattomia viehätystä ja siksi ei koskaan koskaan mene muotiin. Ne, jotka valitsevat Bauhaus-osainen hakee todellinen klassikko kotiin, joka ei ole vain riittävän luja kestämään sukupolvelta, mutta myös ideoita huomisen silti pysyä helposti voi. Temppu on vähentää yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja, kuten ympyrä, neliö ja kolmio sekä päävärejä punainen, keltainen ja sininen, jotka on yhdistetty kontrasteja valkoinen, musta ja harmaa. Materiaalipohja on teräsputki, joka on nykyään erittäin halpa valmistaa ja antaa valmistajille mahdollisuuden tarjota todelliset designhuonekalut pienelle budjetille.

Bauhaus tyyli tuoli nojatuoli moderni muotoilu