Pöytäliina punainen – luo juhlava ja alkuperäinen pöytäkoriste

pöytäliina punainen juhlava pöytä koristelu flatware lautanen kangas lautasliina punainen

Pöytäliina punainen - juhlava, viileä ja ainutlaatuinen

Onko sinulla mieluummin punaisia ​​elementtejä sisustuksessa? Mutta miksi et edes tuota sävyä korostusväreinä? Jotkut pelkäävät punaisten pöytäliinojen viileästä luonnosta ja muut pitävät tätä koristelutyyliä liian juhlavaisina.

Mutta punaisella on paljon enemmän joulun ja ystävänpäivä.

Tänään haluamme näyttää, miten mennä läpi punainen pöytäliina voi saavuttaa kaksi täysin erilaista ulkoasua.

Punainen täyttää luonnon kauneutta

Tämä taulukkoasetusstrategia on tarkoitettu suuremmille ryhmille. Mutta sitä voidaan myös mukauttaa pienemmille ihmisryhmille. Alla olevat kuvat ovat peräisin New Yorkin museon kesäjuhlista. Tämä on luonut Ron Wendt Design ja on tullut juhlaa silmille.

New Yorkin museon kesäpäivä

pöytäliina punainen juhlava pöydän koristelu ravintola ron wendt design
Punainen muodostaa hankkeen ytimen, mutta se ei ole liian hallitseva. Se yhdistetään harmaisiin ja mustisiin tuoleihin ja tuoreisiin vihreisiin keskuskappaleisiin. Tämä laite muistuttaa upeita kukka-niittyjä. Niin punainen näyttää puhdas, moderni ja herättää ruokahalua.

Punainen korostusvärinä

pöytäliina punainen pöytä koristelu tyylikäs kukka sisustus ron wendt design

Vielä parempi on valaisimien valaistus ihmisten päällä. Nämä heijastuvat pöydän kuljettimien peilipintoihin. Haluatko tämän katsomaan kotona? Käytä tomantenrote pöytäliinoja, lisää yksi keskipiste tuoretta vihreää ja pitää koko mieliala puhtaana ja yksinkertaisena. Metallikappaleet ja akselit täydentävät täydellisesti näitä sävyjä.

Käytä Tomantenrote pöytäliinoja

ravintola tapahtuma pöytäliina punainen pöytä koristelu tyylikäs floral sisustus ron wendt designPunainen täyttää vuosikerta

Punainen varjostus on jotain niin kulinaarista. Se parantaa ruokahalua ja kun pariliitos on rapea valkoinen, se vain näyttää houkuttelevalta. Myös vintage-tyyliä!

Punainen edistää ruokahalua

pöytäliina punainen juhlava pöytä koristelu ruokalaji valkoinen punaiset reunat

Muutama vuosi sitten suunnittelija Eddie Ross loi kiehtova juhla-pöydän, joka sisälsi himmeä lasi ja piparminttu. Mielestämme tällaiset laitteet pysyvät ajan tasalla koko vuoden. Punaisten ja valkoisten huudotukset "vintage". Kuviot osoittavat karkkia teemoja ja tekevät pöydästäsi herkullisen.

Joten outo, raikas ja tyylikäs!

pöytäliina punainen juhlava pöydän koristelu tyylikäs tyylikäs punainen valkoinen levy ruokailuvälineet

Onko kukaan sanonut mitään kaistaleiden väreistä? Punainen ja valkoinen herättää yhdistyksiä vanhojen hyvien aikojen kanssa ja antaa luottamusta hyvään tulevaisuuteen. Ajattele sirkus- ja karnevaalitelttoja tällaisilla raidoilla. Piirrä pöytäliina punertava ja valkoiset raidat lautasliinoilla todella hämmästyttäväksi ulkoasuksi.

Punainen ja valkoinen raita kuvio

ravintola tapahtuma pöytäliina punainen valkoinen streamer kuvio kukkia deco punainen

Punainen voi olla myös dekadentti ja lumoava. Tämä taulukko asettaa tänne mieleen 30-luvun häät. Näet monia hedelmiä ja muita hienoja kulhoja täällä.

Tämä on aika tyylikäs tapa viihdyttää, eikö niin?

pöytäliina punainen juhlava pöydän koristelu jälkiruoka

Punainen täyttää nuorekkaan jumalan elämän

Mainitsinko, että punainen on täydellinen sävy lasten pöydille? Seuraava esimerkki havainnollistaa juuri sitä. Tästä näet offset-nimiketunnukset vintage-kirjaimilla. Älkää unohtako muhkeat akselit. [Viljelijän markkinaosapuoli Hostessin ja Mostessin mukaan]

Punainen - täydellinen sävy lasten pöydille

pöytäliina punainen valkoinen ruudullinen alkuperäinen pöytä koristelu

Lollipop-pöytä alakerrassa oli erinomainen yhdistelmä monivärisiä koristeita. Joten olet antanut huoneen enemmän raitista ilmaa. Punainen on ihanteellinen tausta elävälle taiteelle ja aksentille. Tämä pätee erityisesti silloin, kun lasten pöydät tulevat esiin. [Kuva Gulnara Studio kohteesta Ruffled]

Tausta värikkäitä värejä varten

pöytäliina punainen juhlava pöytä koristelu levy sininen kangas lautasliina punainen tikkari

Oletteko kesäilman ilme, joka tuo punaiseen, valkoiseen ja siniseen etualalle? Tässä on luotu tämän klassisen värin nautinen tulkinta. Vaikka lapset odottavat ruokaa, voit nauttia taidekudoksesta. Tämä on suuri lapsiystävällinen juhlatila. Varmista kuitenkin, että peität pöytäliinan paperilla alla olevan kuvan mukaisesti. [Elizabeth Anne Designsin Mathieu Photographyin mukaan]

Kesä näyttää punaisena ja valkoisena

pöytäliina punainen juhlava pöydän koristelu punainen valkoinen ruokapöytä tuolit

Oletteko jo haaveillut raskaasta punasolusta kotiisi? Minäkin, ja varsinkin siksi, että se sopii hyvin moderniin elämäntyyliini.