Látta ezeket a Cameron Diaz filmeket?

Ismered a Cameron Diaz tíz legjobb filmet?

 

Új ötleteket keresel a hangulatos film éjszakákra otthon? Azt is szeretné meggyőződni arról, hogy talál valamit, ami valóban megéri az időt. Megnézted a Cameron Diaz filmjeit? Az alábbiakban felsoroljuk a színésznő legjobb filmjeit. Talán nem néztél meg egyiket sem a másikra? Akkor ez lehet a tökéletes ügy. Itt vannak a tíz film Cameron Diaz, amely szerintünk a legértékesebb! Reméljük, hogy örömmel nézel!

Hollywoodi színésznő, Cameron Diaz

Cameron Diaz színésznő fehér színben

Ismered a Cameron Diaz filmeket?

Hollywoodi színésznő, Cameron Diaz filmek
A vörös szőnyegen

Cameron Diaz színésznő a vörös szőnyegen

Lenyűgöző egy szexi vörös ruhában

Cameron Diaz színésznő vörös ruhát viselAz utolsó vacsora - Az utolsó vacsora

Az amerikai filmgyártásban az elmúlt években a politikai szatíra nem nagyon képviselteti magát. De ez nem mindig volt így, és a filmek, mint például a The Executioner's Day bizonyítják, Cameron Diaz mellett pedig élvezheti Ron Eldard és Annabeth Gish mesteri játékát is. Ez egy világvédelmi kampányról szól, amely magában foglalja a konzervatív vendégek mérgezését a vacsorán, mint stratégia.

Az áldozatok és az elkövetők sem szimpatikusak. Megmutatja, hogy olykor hasonló energikus világmegmentők és társaik hasonlóak lehetnek egymáshoz.

Cameron Diaz filmek: Az utolsó vacsora

Cameron Diaz színésznő Filmethe utolsó vacsora 1999 fekete-fehér

3 Angyal Charlie-hoz (Eredeti cím: Charlie's Angels)

Ez valószínűleg Cameron Diaz egyik leghíresebb filmje. A 70-es években híres filmsorozaton alapuló filmgyártásról szól. Amellett, hogy Cameron Diaz, Lucy Liu részt vesz ebben a filmben. Ez egy akciófilm, amelyben Cameron Diaz vesz egy tesztpróba szerepét. A vonzó Kung Fu jeleneteket humoros és romantikus együttesekkel kombinálják. Minden egy kicsit modern és dinamikus, mint az eredeti.

A 3 Horgászat - Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu

Cameron Diaz filmek charlies angyalok gyűjteménye

A legjobb barátom esküvője

Van valaki, aki nem ismeri a My Best Friend esküvőjét? Ez abszolút siker, hosszú idő után viszonylag gyenge filmek Cameran Diaz. A film megmutatta komikus komoly tehetségét. Itt játszik Julia Roberts-szel, aki a menyasszonyának legjobb barátja. Az utóbbi hirtelen megrázta a félelmek, hogy elveszítheti a legjobb embert magának.

Julia Roberts mellett a My Best Friend's Wedding-ben

Cameron Diaz filmek My Best Friends Wedding

A húgom cipőjében (eredeti címe: In Her Shoes)

Jennifer Weiner könyve alapján ez a film a Cameron Diaz egyik legsikeresebb produkciója. Hosszú szétválás után két nővér újra együtt él, és nagyon gyorsan emlékszem, ami sokáig tartotta őket egymástól.

A következő jelenetek tanulságosak azok számára, akik ilyen helyzetben már elakadtak.

A csillagok Cameron Diaz és Toni Collette

Cameron Diaz filmeket a nővérem cipőjében

New York-i bandák

Ismered ezt a filmet Cameron Diaz-szal? Ő Martin Scorsese és egy történelmi téma. Megmutatja a tizenkilencedik századi New York-i hatalmas csaták drámáját. Diaz nem játszik vezető szerepet, de számos jól ismert színész, DiCaprio, Day-Lewis és Henry Thomas mellett bizonyítja tehetségét.

New York-i bandák

Cameron Diaz Filmek bandák new york

A filmes partnere, Leonardo Di Caprio

Cameron Diaz filmek New York-i bandái Leonardo Di Caprio

A maszk

Ez nem volt Cameron Diaz legnagyobb és legigényesebb szerepe. Ugyanakkor ez egy felejthetetlen előadás. Ez is az egyik első filmje. Abban az időben új volt a filmipar számára, és még a kiejtését sem beszélte. De a kritika annyira jó volt, hogy ez a film minden bizonnyal csodálatos alapot nyújtott a jövőbeli karrierje számára.

The Mask (1994) - Cameron Diaz egyik első filmje

Cameron Diaz Filmek A Mask Cover

Crazy for Mary (Van valami a Mary-ről)

Bárki, aki komolyan érdekelte a filmeket, már nagyon jól ismerte Cameron Diaz-ot. De mások is hiányoztak az 1998-as filmgyártásban. Naprakész és elég vicces, hogy most figyeljenek. Sok kritikus szerint az irány nem volt olyan erős, és mindenekelőtt Diaz teljesítménye volt. amely alkotja a filmet. Szóval, végül mindenki megbolondul Mary miatt!

Cameron Diaz a Crazy for Mary filmes komédiában

Cameron Diaz Filmek Crazy for Mary

Shrek - A merész hős 1 és 2

Cameron Diaz szintén szerepelt a színészcsapatnak, melyet a William Steig filmkönyvi adaptációjának nagy sikere érdekében adtak hangot.

Cameron Diaz a Fiona hercegnő mögött álló hang, és így volt az egyik vezető szerepe. Úgy gondoljuk, hogy nincs két véleménnyel, hogy a hercegnő mélységét és drámáját hangsúlyozhatja az intonáció és a grimaszok által.

A Shrek filmben Cameron Diaz a Fiona hercegnő hangja

Cameron Diaz Filmek Shrek A merész hős

John Malkovich volt

Úgy gondoljuk, hogy ez az egyik legjobb Cameron Diaz filmje. Számos drámában és komédiában vett részt. Mivel John Malkovich egyike azoknak a filmeknek, amelyek gyakorlatilag nem hasonlítanak más filmekhez.

Kedvencünk: John Malkovich

Cameron Diaz Filmek, mint John Malkovich 1999

Diaz maga nem ismerhető fel. Barna haját viseli, és nyomorult megjelenésű. Ő játssza a szerencsétlen feleség, Lotte, az ugyanilyen nyomorult John Cusack szerepét. Ő egy bábzó, aki John Malkovich fejébe egy titkos ajtót talál, ami nagy rendetlenséget okoz az életében.

Nem ismeri még mindig a Cameron Diaz filmjeit? Ezután választhat egyet a következő filmestért?

Egy másik top film Cameron Diaz - szuper aranyos és szuper szexi

Cameron Diaz Filmek A legszebb dolog 2002