12 lakberendezés olasz stílusban – elegáns környezetben

luxus olasz nappali beépített kandalló dísztárgy fali tükör

 12 olasz stílusú belsőépítészet - az olasz ház hangulata

Nincs külföldön tervezett szabadság? Még mindig érzi az olasz régi világ érzését egy olasz tervező ötleteivel.

Minden második évben a családom folytatja azt, amit "nagy utazásnak" nevezünk.

A férjem kiválasztotta Tokiót az utolsó nagy utazásunkra. Annyira szórakoztattunk - a japán kultúra csodálatos. Ezúttal én vagyok a sorom, és én választottam Olaszországot. Olasz vagyok, soha nem voltam Olaszországban. Az őseim hívják, ezért készen állok a hívásra.

Szeretem az olasz építészetet, különösen a régi toszkán vidéki házat. Szeretem az olasz bútorokat és textíliákat. Szóval el tudod képzelni, milyen izgatott vagyok az utazás előtt. Olyan sok mód van arra, hogy Olaszország legjobbjait hazavigyék. Csatlakozz hozzám, hogy megnézzek néhány csodálatos olasz ékezetet.

Textil. A széken lévő szövetet Fortuny-nak nevezik, melyet a designer, Mariano Fortuny neveznek el

belső dizájn olasz stílusban berendezési ötlet virágok
A Granadában Spanyolországban született, Fortuny Velencébe költözött, és 1949-ig haláláig ott maradt. A velencei műhelyében textileket, jelmezeket és világítást tervezett, és kifejlesztette azokat a gépeket, amelyek textileket gyártanak. Művészete ma múzeumként működik Velencében.

Vintage bútorok

belső dizájn olasz stílusban dísztárgyakat díszít

 Ez egy vintage firenzei öltözet. A felület tartalmaz arany levél részleteket. Ez a bútorok stílusa a 40-es és 50-es években gyakori volt. Más stílusban közös elemek: fészkelő asztalok, tükrök, képkeretek és tálcák, az úgynevezett firenzei Toleware.

Rusztikus kiegészítők

belsőépítészet olasz stílusban berendezett felfüggesztett mennyezeti izzókFormális tábla beállítások

belsőépítészet olasz stílusú lakberendezés fal dekoráció sötét Néhány kedvenc dolog, amit édesanyám adott nekem, évjáratú olasz asztalterem volt a nagymamámtól. Értékelem ezeket az asztalterítőt, és gyakran használják őket családi összejövetelekhez. Ez a Róma apartman gyönyörűen díszített friss kenyérrel, virágokkal és olasz ágyneművel.

Terasz - egy kis asztal és székek összegyűjtésére nagy meleg időben

belső formatervezés olasz stílusban elegáns kültéri eleganciával

Loggiák - fedett szabadtéri területek

belsőépítészet olasz stílusban berendezett terasz klasszikus ülősarokkalA loggia majdnem olyan, mint "kívül", de persze a kültéri területek is le vannak burkolva, a loggia pedig egy csodálatos hálószoba vagy étkező.

Kavicsos utak

belsőépítészet olasz stílusban berendezett bejárati ajtó udvar lépcsők
Szeretem a kavics hangját. Haza emlékeztet. A kavics olcsó és alacsony karbantartású anyag. Sok színben kapható, tökéletesen illeszkedik az olasz építészethez.

Külső kövek

kültéri terület olasz stl kültéri kövek kőfal növényekÁltalában az olasz táj, a nagy kő külső ábrázolja rusztikus, alkalmi élet. Imádom ezt az építészeti stílust. A tökéletlen, egyenetlen textúrák illenek a gondtalan oldalamhoz.

olajfák

belsőépítészet olasz stílusú szabadtéri terület kerti sétány Az olajfa zseniális zöldje emlékeztet a nagymamám kertjére. Még mindig emlékszem, amikor bozót paradicsomot szagolok. Az ültetvények nem gyümölcsös fajtákban állnak rendelkezésre, ha nem szeretik a leeső olajbogyók káoszát. Nagyon robusztusak és kevés vizet igényelnek.

Egy farmi asztal

belsőépítészet olasz stílusú rusztikus konyha függő fényekVegyük ezt a farm asztalt friss gyümölcsökkel és sajtokkal, rántott kenyérrel és olívaolajjal. Ó, és a bor, sok bort. Most körülbelül 15 ember vesz körül az asztal körül, amely minden korosztályt képvisel, a csecsemőkről a nyolcvanas évekre. Így nézett ki a családom étkezője, amikor gyerek voltam - az étel gyakorlatilag érintkezési sport volt. A farm asztalok rusztikus varázsaikkal tökéletesek a családi összejövetelekhez.

Visszaállított ajtók

szabadtéri terület olasz stílusú ajtó fa rusztikus sconcesÚjrahasznosított anyagokkal győzelem. Nagyszerűen néz ki, és karaktert adnak a rusztikus olasz építészetnek. A festékkel festett ajtók és a rozsdás hardverek hitelesek, és ezeknek a gyönyörű építészeti maradványoknak az életét a jövő nemzedékei számára kapja meg.

A megújult terrakotta tetőcserepek a legkedveltebb részletek az olasz stílusú építészetben. A restaurált csempe valóban a legjobb kinézet, véleményem szerint. Az időjárási évek patinája valójában egy bónusz. Vegye figyelembe a kültéri kő és a terrakotta csempék nagyszerű kombinációját. Nos, ez olasz!

Terrakotta cserép

tetőcserép klasszikus ötlet olasz stílusú homlokzat