Belsőépítészet vidéki ház stílusában – rusztikus környezetben

belsőépítészet vidéki stílusban díszítő fa fal design fehér

Belsőépítészet vidéki ház stílusában - rusztikus környezetben

A parasztházakat egyszerű részletek jellemzik. Ez a különleges amerikai stílus az utóbbi időben nagy fellendülést mutat, és vonzó a klasszikus, megnyugtató stílus kedvelői számára. Ez az építészeti elemek keveréke, amelyek leginkább megfigyelhetőek borított tornácon, örökölt tárgyakban, élénk színekben és durva felületeken.

Ez a szentimentális megjelenés már nem csak azokra a személyekre van fenntartva, akik a tulajdonukban élnek. Bárki bárhol megteheti. Íme néhány parasztház szempont, amely segít megteremteni a megjelenést otthonában is.

A környező terasz

Állítsa be a hagyományos veranda belsőépítészeti stílusát vidéki stílusban
első Eredetileg a hő elől menekülő helynek szánták, ezúttal a család és a barátok találkozási helye a csevegésre.
Ha nincs egy wrap-around veranda, akkor lehet, hogy a fedett terasz vagy erkély így. Ha a szoba nem elég nagy, akkor csak helyezze el a vadvirágú virágcserét.

Klasszikus fali lámpa

Belsőépítészet országos stílusú díszítő bejárati ajtókkal

második Ez a világítás a mezőgazdasági dekoráció szimbólumává vált.

Tegye meg ezt: Gondold át a világítás megvilágítását fali lámpákkal. Ha ez most nem felel meg a pénzügyeinek, akkor válasszon néhány költségvetési lógó lámpát.

A fa hője

belsőépítészet vidéki stílusban díszítő fehér fal tükörharmadik 

Szerezd meg ilyet: Ha nem engedheti meg magának, hogy mindenhol keményfa padlót állítson elő, próbálja meg a legtöbbet látni kívánt házrészet - a családi szobát. A fából készült bútorok, falpanelek és elemek is segítik a parasztházat anélkül, hogy felújítanák az egész házat.

Pokol. Kezdetben a falak könnyűek voltak, mert a tulajdonosoknak nem volt lehetősége drága vonalszínekre

belsőépítészet vidéki stílusban fa faltervező lapok felállításával

4. Egyes családok néha fontos háttérképeket használtak, például a bejáratnál, hogy bemutassák stílusukat. Végül a fényes falak a parasztházak klasszikus elemévé váltak.
Hozd ezt: festse a falakat, díszítő elemeket, ajtókat és padlókat világos hangon. A fát nem feltétlenül kell festeni ezekbe a házakba, de ha a ház fényessége korlátozott, akkor fontolja meg a sötét faanyagot a szoba enyhítésére.

Egyszerű szövetek. A tanyák nem tetején vannak

belsőépítészet vidéki stílusban díszítő fa fal design fehér

5.A szöveteket és a kárpitokat kézzel készítették vagy generációról generációra adták át. Tehát a szövetek általában vegyesek és kényelmesek.

Jól van: a pamut mind Amerika korai falujában volt. Vegyük tehát a gyapotot a fő szövetek közé.

A ház szíve. A konyha a parasztház szíve.

belsőépítészet vidéki stílusban kialakított konyhaszekrény üvegajtók

6.  Mivel a konyhában zajló forgalom intenzív, a felületeket használják. A durva munkalapok és masszív szekrények egy házban tele vannak vendégekkel.

Gondoskodj róla: korlátozott pénzügyek mellett vásárolhat kerámia kiegészítőket, például edényeket vagy edényeket. Néhány durva lemez is részt vehet.

Robusztus étkező

belsőépítészet country stílus felállított masszív fa asztal étkező

7. Étkezőasztal. A fogalom le tudja írni bármelyik parasztház étkezőjének központi pontját: erős. A klasszikus étkezőasztal általában kézzel készített és nemzedékről nemzedékre adták át.

Ha nem engedheti meg magának semmit, akkor egy nagy fa vágódeszka lehet a rusztikus középpont.

Keverje össze és illesszen be a hálószobába

belsőépítészet vidéki stílusban díszítő fa ágykeret hálószoba

8. A hálószobában több dolog örökölte barátait és családját. Világos és vékony vászon és fehérre festett falak egészítik ki a rusztikus megjelenést.

Küzdj le róla: Találd meg a dolgokat a 19. vagy a 20. század elején. Jobb lenne, ha a cikkek egyszerűen összegyűjtöttek.

Luxus fürdőkád lábakon

belsőépítészet vidéki stílusban kialakított fürdőkád törölközők fürdőszoba

9.   A kádakat a 19. század végéig nem lehetett megrendelni. Kezdetben öntöttvasból és porcelánból készültek.

Küzdelem: ezer dollárért megvásárolható szálas másolatok. Ha még nem áll készen, akkor tegye a stílusot a tartozékokkal. Falikarok a falon, fonott székek az öltözködéshez, segédasztal az oldalon. Szőtt szőnyeg a fürdőköpeny helyett.

Állítsa be a hagyományos veranda belsőépítészeti stílusát vidéki stílusban