Elegáns esküvői díszek trendjei a nyár által ihletettek

Az új esküvő már megkezdődött. Hamarosan kezdődik a nyár. A szabadban való házasság egyre népszerűbb. A múlt nyáron az újonnan megtervezett ötletek köré néz. Melyek voltak az esküvői dekoráció trendei nagyon népszerűek, amelyek visszatérést tapasztalnak és melyek újak? Itt van néhány fontos esküvői ünneplés az Ön számára. Maradj velünk és keress többet ...

A gyertyák egyre fontosabb szerepet játszanak

A gyertyák mindig fontosak az esküvői dekorációhoz. Miért? Különböző hatásokat nyújtanak, és valahogy soha nem veszítik el természetes megjelenésüket. Mind a csillogása, mind az illata elhomályosítja az idő és a tér határait, és érezzük magunkat varázslatosnak. Tehát az esküvői párt hangulata romantikusabbá és misztikusabbá válik.

Mert minden esküvőnek valami álomnak kell lennie, ugye?

esküvői dekoráció trendek nyári asztal dekoráció szél fények üveg

A lámpák

Számos újítás esküvői dekorációban ebben a szezonban kapcsolódik a világításhoz. A gyertyákon kívül a lámpások egyre népszerűbbek. Nagyon univerzálisak a beltéri és kültéri használatra.

Gyakran vannak olyan modellek is, amelyek textilből készülnek.

Ezek természetesen gyulladásgátló anyagok. A kombináció mesés, és az egyik legromantikusabb tendenciát képviseli, amelyet a piacon azonnal megtalálhat.

Még a kerek papír lámpák is elég elegánsnak tűnhetnek

esküvői dekoráció trendek asztali dekoráció nyári virágok üvegek
A rózsákról és a levelükről

A rózsák évszázadok óta szimbolizálják a romantikát. A jelenlétét mindig is a női szépség bóként tartották számon. Ők is jönnek ebben a szezonban gyakran az esküvői dekoráció. Hangsúlyozza természetes karizmájukat, és gyönyörű karakterüket előnyhöz juttatja. A rózsák nem csak ott vannak díszítve csokrok, a menyasszony és az esküvői asztal formájában. Rózsaszálszőnyegek sok esküvői párokat szegélyeztek az oltár felé vezető úton.

Romantikus tengerpart Esküvői stílusos virágrendezéssel

Esküvői dekoráció trendek strand virág elrendezése

DIY ötletek virágokkal

A DIY ötletek egyre inkább jelen vannak mindennapi életünkben. Esküvőkön is egyre népszerűbbek. Különösen az esküvői dekoráció, amely üvegeket és virágokat egyesít, sok nyári fesztiválot díszít. Megfelel a természetes környezetnek, sok zöldséggel és csodálatos növényekkel, különösen jól.

Strip egy jobb hangulatért

Az esküvői dekoráció trendjei közül sokan modernek, de valahogy nem újak. Csak intenzívebben használták ezt a szezont. Mellesleg, ezen a nyáron is jellemzi az a tény, hogy az elmúlt évek díszítésében sok mindent felvetett.

Finom rózsák eredeti, nem szokványos módon rendezve

Esküvői dekoráció trendek Rosendeko függőDe ami új és divatos, a csíkok használata fényes anyagon, amely megfelel a menyasszonyi ruha. Ezekkel a csíkokkal a virágokon az esküvői asztalon vagy a íjakon függesz.

Szalagok még mindig díszítik a széket

esküvői dekoráció trendek hortenzia rózsa

A drapéria és a szövetek, amelyekből készültek, de ez a szezon, különösen eredeti. Gyakran össze vannak kötve az esküvői ruhákkal.

Színek, amelyek az esküvőt nem szokványosak

Vannak olyan színek is, amelyek átalakítják az esküvői dekorációt valami szokatlanul. A fehéret egyre inkább háttérbe szorítják. Fontos követelmény, hogy a kiválasztott árnyalatok nagyobb bűbájjal és pompával járuljanak hozzá.

Ha több a csillogás és a csillogás

esküvői dekoráció trendek abrosz világos arany

Sátor - Romantikus és praktikus

Mennyire hivatalosnak kell lennie egy esküvőnek? Ki kell mennie, vagy sem? Az utolsó kijelentés sok emberre vonatkozik, akik a természet közelségét keresik. De ha olyan álmodó vagy, ne felejtsük el, hogy a gyakorlati gondolkodás mindig hasznos lehet számodra. A kertben található sátor ötvözi az "ég alatt" élményt azzal a nyugalommal, hogy az eső nem fog mindent tönkretenni.

A modern fogalmak lehetővé teszik az anyagok teljesen vagy csak részben felszívódását

esküvői dekoráció trendek virágos asztali dekoráció kristály csillár

Tehát egy túl forró napon ténylegesen árnyékos lehet. A hivatalosan öltözött vendégek nem akarják az ülőhelyüket izzadni, ugye?

Ötletes dekorációs ötlet kis, lógó üvegpalackokkal

Esküvői dekoráció trendek virágok lóg üvegek

A fehér háttérben a lila és rózsaszín virágok még inkább értelmesek

Esküvői dekoráció trendek lila rózsaszín virág rózsa

Az egyszerű ötletek néha a legkülönlegesebbek

esküvői dekoráció trendek rózsaszín rózsa természetesen

Díszítse a fém íveket friss virágokkal az ízlése szerint

Esküvői dekoráció Trendek Rózsák Floral Decor

Maradjon stílusos és természetesen a cukorkákkal és természetesen az esküvői torta

esküvői dekoráció trendek asztali dekoráció édességek esküvői torta

Filigrán origami madarak díszítik az ünnepi asztali díszítés központi elemét

esküvői dekoráció trendek nyár

esküvői dekoráció trendek strand nyáron