Tipuri de comunicare și percepție – la ce ar trebui să acordați atenție?

Tipuri de comunicare nonverbale

Despre diferitele tipuri de comunicare și despre modul în care construim relații mai profunde

Oamenii de astăzi se învață mai bine în fiecare zi să fie fericiți singuri. Dar dacă am fi cinstiți, am afla că am găsit cele mai fericite momente din viața noastră în moduri diferite de a comunica cu ceilalți.

Ei bine, noi suntem cei care beneficiază atunci când suntem mai buni în asta.

Sentimentul empatic este preprogramat în noi toți

Tipuri de empatie de comunicare
Nu gândiți atât de mult la ceilalți, ci înțelegeți-i cu inima

În împrejurările norocoase, comunicarea nonverbală a verbului precede în mod clar. De ce este asta? Iată explicația noastră ... Dacă avem o relație lungă și fericită, fie că este vorba de un parteneriat sau de o prietenie, am avea nevoie de mult timp să fim pregătiți pentru înțelegere, dragoste, dorința de a face compromisuri mici și mai mari. Asta necesită multă putere.

Să fim realiști: putem să le aplicăm numai oamenilor pe care îi iubim profund în inimile noastre. Deci ai nevoie de oameni din jurul tău care te plac foarte mult. Odată ce trebuie să vă convingeți că ar trebui să "îndurați" pe cineva pentru că este bun pentru dvs., ceva în totul este absolut greșit.

Fii cinstit cu tine! 

Tipuri de dragoste de comunicare

Mai multe despre rolul emoțiilor

Să vorbim mai mult despre rolul emoțiilor și al comunicării non-verbale. Să începem să fim conștienți de cât de mult ne afectează emoțiile. Ele joacă un rol important în deciziile pe care le luăm, care sunt, de asemenea, un factor motivator foarte important. Ele reprezintă cel mai sigur semn al calității vieții noastre.

Dar chiar și cei mai populari oameni ne pot supăra uneori. Ce ar trebui să facă atunci? Abordarea cea mai inteligentă a emoțiilor ar fi să creeze un mediu în care toți oamenii ar putea să-și exprime emoțiile în mod liber.

Luați în considerare modul în care este definită comunicarea

Tipuri de comunicare nonverbale uniceConform principiului transmițător-receptor, această fotografie ne trimite informații

Tipuri de noroc de comunicare nonverbal

Comunicarea nonverbală și verbală la un nivel mai profund

Întotdeauna încercați să aduceți comunicarea verbală și nonverbală la un nivel inferior. Ar trebui să încerci să înțelegi exact ce încearcă să spună cealaltă persoană. Nu numai cuvintele, ci și carisma, gesturile și chiar sunetul joacă un rol important.

Primim informații clare și aceasta este "victoria"

Tipuri de câștigători de comunicare nonverbali

Cu o comunicare sănătoasă și o percepție obiectivă, cu toții putem fi liniștiți și mulțumiți

Tipurile de aprobare a emotiilor de comunicare

Mijloace lingvistice

Ascultați cuvintele sau încercați să înțelegeți exact ce înseamnă să renunțați la ele. Trebuie să știți întotdeauna că acesta este doar primul nivel de comunicare. O mare greșeală ar fi să se oprească la acest nivel. Iată de asemenea un sfat privind comunicarea interculturală ... Cât de bine are interlocutorul tău limba și cât de bine înțelegi limba în care comunici? În unele cazuri, cineva încearcă să se deda la alegerea greșită a cuvintelor, pentru că unul trece cu vederea o subtilitate în alegerea cuvintelor. Astfel, adesea vine vorba de neînțelegeri. Dacă unele dintre ceea ce spune interlocutorul tău este ofensator sau agresiv pentru tine, ar trebui mai întâi să încerci să-ți dai seama cum să îl interpretezi cu exactitate în cealaltă limbă.

Din păcate, multe condiții eșuează din cauza unei percepții distorsionate

Tipuri de comunicare o mai bună comunicare

Nivelul sentimentelor

Aici, inima și comunicarea non-verbală ajung la nivelul emoțional. Fiecare persoană se calmează atunci când se simte înțeleasă la un nivel emoțional profund. Cu inima voastră, încercați să înțelegeți exact ceea ce vrea omul să vă transmită. Unde este mereu înțeles greșit și, prin urmare, singur ... Pentru că doar pentru a ieși din această stare, cineva caută compania altor oameni.

Ne simțim atacați și luăm zborul

Tipuri de birouri de comunicare

Dacă încercăm să-i înșelăm pe alții, noi doar mințim pentru noi înșine

Tipuri de greșeli în comunicare

Scopul comunicării

Adevăratul sens și realizarea profundă - acestea sunt lucruri care fac ca comunicarea cu alte persoane să aibă un sens deosebit. Încercați să apreciați lumea celeilalte persoane. Nu uitați că pentru orice om problemele sale sunt cele mai mari. Trebuie respectate.

Este mai bine să încercați să înțelegeți ce este de fapt "trimiterea"

Tipuri de scafandri de comunicare

Lumea frumoasă nouă de comunicare

Tipurile de comunicare fizic pe distanță

Comunicarea de succes este în cele din urmă plăcută tuturor celor implicați

Tipuri de bucurie de comunicare nonverbală

Unele sfaturi mai generale

Iată câteva sfaturi care privesc atât comunicarea verbală, cât și cea nonverbală. În primul rând, nu trebuie să vă faceți prea repede opinia. În schimb, încercați să rămâneți neutru. Nu întrerupeți prea des ceilalți: în zilele noastre mulți oameni au problema că vorbesc prea mult și neîncetat. Pentru unii este inevitabil ca acestea să fie întrerupte. Faceți acest lucru ușor și, eventual, îndreptați persoana spre acest dezavantaj într-un moment favorabil pe care el / ea poate să nu îl cunoască.

Ceea ce spune că adesea contrazice ceea ce a însemnat

Tipuri de limbaj al corpului de comunicare

Ceea ce face ca comunicarea verbală și non-verbală să aibă succes pe termen lung

În primul rând, ar trebui să înveți să te bucuri de comunicare. Este una dintre cele mai mari delicii din lume. Trebuie să faci efortul de a-ți dezvolta singur, de a le aduce la nivele noi, mai bune și de a înțelege că au locurile lor dificile. Veți întâlni aceste lucruri din nou și din nou.

Este bine ca ceilalți să aibă grijă de tine. Dar, în primul rând, inițiativa pentru comunicarea dvs. ar trebui să fie a ta. De-a lungul timpului, veți putea să profitați și de celelalte persoane. Veți putea participa intuitiv fără a putea înțelege exact acest lucru.

La un nivel intuitiv înțelegem totul în mod corect

 

Tipuri de emoții de comunicare

Comunicarea de succes poate fi descrisă ca un dans - încrezător și familiar

Tipuri de dans de comunicare