Ai văzut aceste filme Cameron Diaz?

Știi cele zece cele mai bune filme ale lui Cameron Diaz?

 

Căutați noi idei pentru nopțile de film plăcute la domiciliu? De asemenea, doriți să vă asigurați că găsiți ceva care merită cu adevărat timpul. Ai vizionat toate filmele cu Cameron Diaz? Mai jos este o listă cu cele mai bune filme ale acestei actrițe. Poate că nu te-ai uitat la unul sau la altul? Apoi acum ar putea fi chestia perfectă pentru asta. Iată cele zece filme cu Cameron Diaz, despre care credem că sunt cele mai valoroase! Sperăm că vă place să vizionați!

Hollywood actrita Cameron Diaz

Actrita Cameron Diaz filme elegante in alb

Știți vreun film Cameron Diaz?

Hollywood actrita Cameron Diaz filme
Pe covorul roșu

Actrita Cameron Diaz filme pe covorul rosu

Uimitoare într-o rochie sexy roșie

Actrita Cameron Diaz filme rosii rosiiCina cea de-a treia - Cina cea de taină

Sahara politică nu este foarte bine reprezentată în producția de film americană în ultimii ani. Dar nu a fost întotdeauna așa, și filme precum Ziua Executorilor o dovedesc. În afară de Cameron Diaz, veți experimenta, de asemenea, jocul masterful al lui Ron Eldard și Annabeth Gish aici. Este vorba despre o campanie de salvare mondială care include otrăvirea oaspeților conservatori la cină ca o strategie.

Nici victimele, nici făptuitorii nu simpatizează. Arată cum uneori salvatorii lumii energetice similare și omologii lor se pot asemăna unul cu celălalt.

Cameron Diaz: Cina cea de taină

Actrita Cameron Diaz Filmethe ultima cina din 1999 alb-negru

3 Angeli pentru Charlie (Titlu original: Îngerii lui Charlie)

Acesta este probabil unul dintre cele mai faimoase filme cu Cameron Diaz. Este vorba de o producție de filme bazată pe seria de filme care a devenit faimoasă în anii '70. În plus față de Cameron Diaz, Lucy Liu va participa la acest film. Este un film de acțiune în care Cameron Diaz își asumă rolul unui pilot de test. Scenele atractive Kung Fu sunt combinate cu cele pline de umor și romantism. Totul este puțin mai modern și mai dinamic decât originalul.

Pescuitul 3 - Drew Barrymore, Cameron Diaz și Lucy Liu

Filme de Cameron Diaz Charlies angels collection

Nunta celui mai bun prieten al meu

Există cineva care nu cunoaște nunta celui mai bun prieten al meu? A fost un succes absolut, după o lungă perioadă de filme relativ slabe cu Cameran Diaz. Filmul și-a arătat talentul pentru comedie. Aici joacă cu Julia Roberts, care reprezintă cel mai bun prieten al logodnicului ei. Acesta din urmă este brusc afectat de temerile că ar putea pierde cel mai bun om pentru sine.

Alături de Julia Roberts în filmul Nunta celui mai bun prieten al meu

Cameron Diaz filme Cel mai bun prieten de nunta mea

În pantofii surorii mele (titlul original: În pantofii ei)

Bazându-se pe cartea lui Jennifer Weiner, acest film este una dintre cele mai de succes producții de film cu Cameron Diaz. După o lungă separare, două surori trăiesc împreună și își amintesc foarte repede ce le-a ținut în afară atât de mult.

Următoarele scene sunt instructive pentru cei care s-au blocat deja într-o astfel de situație.

Stelele sunt Cameron Diaz și Toni Collette

Cameron Diaz filme în pantofii surorii mele

Gangs din New York

Știi acest film cu Cameron Diaz? El este de Martin Scorsese și are un subiect istoric. Arată dramă a bătăliilor uriașe care erau comune în New York-ul din secolul al XIX-lea. Diaz nu joacă rolul principal, dar își dovedește talentul alături de mulți actori precum DiCaprio, Day-Lewis și Henry Thomas.

Gangs din New York

Cameron Diaz Filme bande din New York

Cu partenerul său de film Leonardo Di Caprio

Cameron Diaz filme de bande din New York Leonardo Di Caprio

Masca

Nu a fost cel mai mare și mai pretențios rol al lui Cameron Diaz. În același timp, aceasta este o performanță de neuitat. Acesta este, de asemenea, unul dintre primele sale filme. La acea vreme a fost nouă în industria cinematografică și nu a vorbit nici măcar cu privire la pronunție. Dar critica a fost atât de bună încât acest film a oferit cu siguranță o bază minunată pentru cariera sa viitoare.

Masca (1994) - unul dintre primele filme ale lui Cameron Diaz

Filmele lui Cameron Diaz Coperta mascului

Crazy for Mary (Există ceva despre Mary)

Oricine se interesa serios de filme îl cunoștea foarte bine pe Cameron Diaz. Dar alții ar fi ratat această producție de filme din 1998. Este destul de actual și destul de amuzant pentru a fi urmărit acum. Potrivit multor critici, direcția nu a fost atât de puternică și a fost mai presus de toate performanța lui Diaz. care alcătuiesc filmul. Deci, în cele din urmă, toată lumea se înnebunește pe Maria!

Cameron Diaz în comedia de film Crazy for Mary

Filmele lui Cameron Diaz nebun pentru Maria

Shrek - Eroul îndrăzneț 1 și 2

Cameron Diaz a fost, de asemenea, parte a echipei actorului, care a oferit de vocea lor pentru marele succes al adaptării cinematografice a cărții de William Steig.

Cameron Diaz este vocea din spatele principelui Fiona și, astfel, a avut unul dintre rolurile principale. Credem că nu există două păreri pe care să le sublinieze profunzimea și drama în caracterul prințesei prin intonația și grimasele ei!

În filmul Shrek, Cameron Diaz este vocea din spatele prințesei Fiona

Filmele lui Cameron Diaz Shrek Eroul îndrăzneț

Fiind John Malkovich

Credem că acesta este cel mai bun film din toate filmele lui Cameron Diaz. A participat la multe drame și comedii. Fiind John Malkovich este unul din acele filme care sunt practic incomparabile cu alte filme.

Favoritul nostru: fiind John Malkovich

Filmele lui Cameron Diaz fiind John Malkovich 1999

Diaz însuși este greu de recunoscut. Are păr brun și are un aspect mizerabil. Ea joacă rolul soției nefericite, Lotte, al lui John Cusack la fel de mizerabil. Este un păpușar care găsește o ușă secretă în fruntea lui John Malkovich, ceea ce face o mare dezordine în viața lor.

Încă nu știi toate filmele cu Cameron Diaz? Apoi poți alege una pentru următoarea noapte de film?

Un alt film de top cu Cameron Diaz - super drăguț și super sexy

Cameron Diaz Films Cel mai dulce lucru din 2002