13 moduri de a face plafonul să arate mai înalt

 rustic dormitor plafon design lemn

Tavanul ridicat face camera să pară mai mare

 

Aveți o pătură care a fost proiectată prea joasă? Poate că sunt în medie, dar vor să pară mai înalți? Puteți crea această aluzie în multe moduri diferite. Vă avertizăm: Un sfat pare complet contradictoriu.

Dar asta pentru că se referă la diferite tipuri de spații. Dar dacă citiți și aveți propria pătura în minte, atunci veți găsi sfaturile potrivite pentru dumneavoastră.

Idei pentru designul tavanului înalt

tavan de înaltă design accente alb roșu
1. Abordare arhitecturală care face ca plafonul să apară mai înalt.

Bucătărie rustică

Grinzi de lemn tradiționale de bucătărie din lemn

Sunteți un fan al stilului industrial sau al conductelor expuse? Asemenea elemente fac inima ta bătută? Un plafon dur nu va spori doar o astfel de impresie, ci va da si impresia unui design de tavan mai mare.

2. Utilizați lumini ruginite

Cu lumini ruginite

built-in idei de design plafon de iluminatTot ceea ce iese dintr-un design de plafon prea mic, cum ar fi aceste lumini de plafon, va face ca plafonul să apară mai jos, iar camera - mai mică. Acestea sunt valori centimetrice pierdute. În schimb, trebuie să instalați lămpile încorporate, care au loc numai în tavan. Sau să uitați păturile și să vă concentrați pe lămpile de perete.

3. Scoateți candelabrele

Nici o candelabru

camera de zi modernă, fotoliu verde

Proporțiile de aici sunt de o importanță majoră. Trim și ultimul au capacitatea de a iesi din tavan. Dacă aceasta este deja scăzută oricum, acest lucru nu este cu siguranță un avantaj. Puteți rula benzile în aceeași culoare cu tavanul. Aceasta creează aluzia la înălțimea în plus.

4. Pictați tavanul în alb

Designul tavanului alb

tavan alb design simplu camera de zi

Acesta este întotdeauna primul lucru care vine în minte când vine vorba de pături. Asta se întâmplă pentru un motiv bun. Albul în deco strălucește și se înalță. Acest lucru înseamnă că, vizual, designul tavanului este ridicat. Dacă nu doriți să decideți pe alb pur, atunci ar trebui să alegeți cel puțin o nuanță mai strălucitoare decât pereții.

5. Vopsiti o bucata de pereti in culoarea designului tavanului

Designul plafonului albastru

dormitor rustic dormitor tavan plafon

Această metodă de auz schimbă percepția limitelor plafonului și adaugă câțiva centimetri psihologici.

Designul tavanului strălucitor

    1. stralucitor plafon de design candelabru sala de mese
  1. Vopsea de înaltă luciu

Reflexia luminii și a obiectelor va crește și va lumina camera. Dacă doriți să o faceți în mod dramatic și optați pentru un luciu asemănător oglinzii pentru designul tavanului, întreaga cameră va părea nesfârșită. Întreaga cameră se va reflecta în ea.

Design de tavan cu suprafață mată

origenelle design plafon idei culori idei

  1. Suprafața mată

Suprafețele matte de top fac ca tavanul să dispară practic. Defectele și dezavantajele dispar și focalizarea intră în camera însăși.

Verticale dungate în alb și negru

dungă în alb negru interior

  1. Dungi verticale pe perete

Orice vă atrage atenția, ceea ce ar fi cu siguranță în cazul dungilor verticale, va face tavanul mai înalt, iar camera în general mai mare. Cu cât contrastul dintre dungi este mai mare, cu atât efectul este mai bun.

Configurați cu mobilier scăzut

culori luminoase în iluminatul camerei de zi

  1. Opt pentru mobilier scăzut

Atunci când liniile orizontale ale mobilei sunt mai mici decât în ​​mod normal, depășiți ochiul făcându-i pe oameni să creadă că spațiul este mai mare decât este într-adevăr. Un bonus este că vederile ferestrelor sunt și ele mai mari. Deci, mobila doar nu blochează geamul.

Poziționarea verticală

Imagine de perete design albastru accente de idei vii

  1. Poziționați piesele pe verticală

Indiferent dacă este vorba de biblioteci din podea până în tavan sau obiecte încadrate pe perete, configurația verticală va face ca camera să arate mai sus și să tragă ochiul în sus.

Decoratiuni mari de ferestre

Camera de zi mare de iluminat mobilier de ferestre

  1. Puneți decorurile pentru ferestre

Când vă uitați la perdele, ochiul nostru își stabilește în mod automat mărimea ferestrei. Acest lucru ar face fereastra sa para mai mare, daca perdelele sunt mari.

Deci, puteți mări camera vizibilă și puteți lumina.

Dormitor rustic

dormitor rustic tavan din lemn

  1. Treci peste decoratiunile de carnaval

Descoperirea ferestrelor va face camera să pară mult mai mare. Acesta este același efect pe care îl experimentați în designul plafonului boltit. Se crede că cineva are mai mult spațiu, deși acest lucru nu este cazul.

Oglindă mare

oglindă mare lampă de masă dormitor

  1. Utilizați ferestrele

Din nou, când vine vorba de designul elegant al spațiului tău, vrei să integrezi lucruri care reflectă ele însele sau lumina. Oglinzile nu numai că oferă mai multă lumină, dar, de asemenea, asigurați-vă că percepeți zona mai mare decât este de fapt. Așezați oglinda pe perete și înclinați-o pentru a atinge efectul dorit.