Ярко боядисани мебели, за да направите своя собствена за по-голям цвят у дома

Цветни боядисани мебели стол кухня атрактивно дърво

Повече цвят в стаята чрез избора на боядисани мебели

Цветните мебели са все по-нарастваща тенденция. Те осигуряват повече цвят и персонализират вашата декорация. Не мислете твърде дълго кой цвят ще бъде подходящ. Цветните мебели са все по-нарастваща тенденция. Те осигуряват повече цвят и персонализират вашата декорация.

Не мислете твърде дълго, кой цвят ще съвпадне. Мебел в любимия си нюанс и след това можете да го допълвате с различни акценти в стаята.

Защо тази идея е иновативна? В дизайнерския свят се предполагаше дълго време, че мебелите трябва да показват неутрални нюанси. Тогава сте разбрали чудесния ефект на красивите мебели върху атмосферата. През повечето време можете да се освежите с ярки цветове. Но вместо пренаселеност на пространството, можете да създадете много повече от боядисани мебели за няколко оживени акценти.

Можете да рисувате всяко парче (както е показано на екранните снимки по-долу) и след това да създадете флъш поглед чрез вмъкване на допълнителни, съответстващи подробности

Колоритно боядисани мебели двоен шкаф играчка повърхност
Хареса ли ви идеята? Ето лесните стъпки, които ще ви помогнат да постигнете това перфектно:

1. Първо, трябва внимателно да почистите мебелите.

Затова попитайте в магазина за почистващите препарати, подходящи за Вашия материал. Така ще избегнете смущаващите удари. В допълнение, петна не повреждат боята. Ако е модул, той трябва да бъде отделен и боядисан отделно.

2. Отстранете старите слоеве боя или блясък с подходящи средства.

Как да постигнете същия и гладък поглед след промяната!

3. Използвайте грунда преди боядисване. По този начин, добрите резултати са гарантирани.

4. След изсушаване пясъкът се шлайфа с фина шкурка.

Много хора правят без него. Но за истински професионално изглеждащи мебели това със сигурност е тайната на успеха. В допълнение, този метод помага да се гарантира устойчивостта на резултатите!

5. Само след всички тези подготовки е време наистина да боядисате мебелите

6. След като боята е суха, трябва също така да я прикрепите. Можете да направите това с втвърдяващия агент!

Боядисвайте един от старите столове и му дайте нов живот

Цветно боядисан стол с мебели, блестящ традиционно красив

Харесва ли ви хубаво боядисаните мебели, както е на снимката? Изразете този съвет и излизайте! Резултатът е гарантиран заслужава.

 Ниско зелено гърдите на чекмеджето - флорален моделЦветна боядисана мебел скрин зелена дървена чинияТрадиционен гардероб богато украсен и цветенЦветно боядисани мебели с двоен скрин скрийн модел интересен