Opprette en liten stue – Hvordan lage et utmerket lite boareal?

liten stue satt opp retro stil teppe kaste pute

Sett opp en liten stue - tips og triks om hvordan du gjør dette lettere

Utformingen av den lille stuen gir deg en stor utfordring? Men bør ikke være, for selv i dette tilfellet kan man finne en passende løsning! I små stuer spiller arrangementet av møbler og veggmaling en viktig rolle i den totale oppfatningen av rommet.

Så dette er de viktigste øyeblikkene å fokusere på når du designer en liten stue. Forhåpentligvis vil våre ideer og forslag bli tilskudd for deg! Bare les videre og bli inspirert!

Sett aksenter i den lille stuen

Stue ideer lilla raffrollo teppe kaste pute blomster
Hver eneste plass er en unik designutfordring. Utformingen av små rom kan koste mye arbeid, men du kan nyte flotte resultater hvis du bruker nok omhu i interiørdesign. Med riktig designpanel kan små mellomrom utstråle med eleganse og skjønnhet. Og fordi du bruker mesteparten av tiden i stuen, er det viktig at det er tiltalende nok, selv om det er lite. Først da innser du hvor komplisert denne oppgaven egentlig er. Men ikke umulig, selvfølgelig! Hvordan finne en balanse mellom å streve for å gjøre rommet romslig og ønske å gjøre det så kompakt som mulig?

Kombiner geometrisk teppe og stripe bestillingsbord

liten stue satt opp hjørne sofa lenestol avføring geometrisk teppe

Elegante stue møbler for den lille stuen

liten stue sette opp ideer stue møblerDekorer den lille stuen

liten stue dekorere blomster kaste puter

Det viktigste å unngå i små stuer er det ubehagelige rotet. Lite rom betyr i det siste ingen oppe rom. Hemmeligheten ligger i de åpne hyllene og i de multifunksjonelle møbler. Deres design viser at de virkelig prøvde å gjøre maksimal bruk av selv den lille plassen.

Hylleveggen er en god løsning for det lille rommet

liten stue satt opp rundt bordbord lenestol åpne hyller

På de åpne vegghyllene kan du vise frem forskjellige ting

stue ideer ideer sofa åpen vegg hyller side bord blomster

Liten stue sette opp Det er ikke et problem hvis du velger riktig tilnærming. Store interiørdesign ideer for den lille stuen er mange. Selv den lille stuen kan utformes i nesten alle stiler. Designerne tilbyr et stort utvalg av løsninger på hvordan å kjøpe mer lagringsplass i et lite rom uten å være uattraktivt. Den moderne designen av ingen stuer fascinerer også det mangfoldige utvalg av muligheter, hvordan å dekorere et veldig lite rom, ikke bare egnet, men også fantastisk dekorert. Du kan f.eks. Velg mellom moderne møbler som har plass til ulike gjenstander. En liten kommode er også et godt alternativ å forlate så mye plass som mulig på rommet. Du kan også kjøpe sammenleggbare stoler og bord, som du kan bruke om nødvendig. På den andre tiden kan du sette dem under sofaen, f.eks. skjule.

Design et moderne lite boareal

liten stue satt opp lenestol avføring stue teppe

Liten stue med lilla aksenter

stue ideer liten overflate plante aksent veggen

Selv om sofaen er midt i hver stue, kan man gjøre uten dette i den lille stuen til fordel for to eller tre lenestoler. Her bør du heller strebe etter en fleksibel romdesign! Vurder også noen avføring som du enkelt kan bruke som sidebord. Hvis du fortsatt insisterer på nærvær av en sofa i stua, så er sofaen uten rygg et godt alternativ. Dette kan sette deg midt i rommet, fordi denne måten kan brukes som et sete på begge sider. Praktisk, ja?

Hjørnesofa med fargede kasteputer

stue ideer hjørne sofa kaste hvitt sidebord

Sofa uten rygg er en funksjonell løsning for det lille rommet

stue møbler ideer sofa design gulv vase

Legg dybde i stuen design ved å integrere vegg speil og planter. Et grønt hjørne gir en frisk berøring til den ellers smale atmosfæren. Og et annet triks på slutten av vår artikkel i dag: En liten stue ser bedre ut når veggene er dekket med tapet.

Vi håper du liker å designe din lille stue!

Oppdater det lille rommet med planter

stue ideer lite rom plante

Vegg speil gir deg en vakker visuell effekt

Stue møbler ideer vegg speil tregulv

Lag en fargerik design på et lite område

liten stue satt opp fargede møbler friskt veggdesign

Utmerket kombinasjon av steinmur, pelsskinn og skinnsofaer

liten stue satt opp skinnsofaer rustikk benk falt teppe

Gjør den lille stuen original

Stue møbler møbler ideer lyse design lite rom

Kombiner mønstre og materialer

Stue møbler ideer teppe oransje sofa åpne hyller

Accentveggen og døren har samme mønster, som er fantastisk kombinert med gulvet

liten stue satt opp åpen plan hvit sofa