Toppfilmer du må ha sett – vår filmliste

Toppfilmer hvis ende du ikke kan gjette på forhånd

 

Uventede hendelser i emnet og en finale som ingen forventet? Sikkert har du lenge latt etter en slik spennende film? Er du lei av å se på scenarier hvis utvikling er lett å forutsi? Hvis dette er tilfelle, så har vi opprettet en fantastisk liste for deg. Mest interessante filmer er oppført her, og i alle dem kommer utviklingen til en uventet slutt. Hvis du ikke har sett disse filmene ennå, så har du noe å gjøre på de neste kveldene.

Top Movies - The Strange Son (Changeling)

populære filmer topp filmer kinematografisk

Den fremmede sønn er en amerikansk film fra 2008. En kvinne blir til en politimann med nyheten om at hennes sønn er forsvunnet. Snart er babyen funnet og returnert til sin mor. Forsikret alle at den lille gutten hennes sønn er svært lik, selv om dette ikke er tilfelle.

Et perfekt mord (A PerfectMurder)

toppfilmer filmer god film liste
En vellykket forretningsmann som heter Steven Taylor finner ut at hans kone har en elsker. Dette er den ukjente maleren David. Etter å ha undersøkt, finner Steven også at David jobber som en bryllupskonsulent. Steven tilbyr David penger til å drepe sin kone Emily. Planen ser perfekt ut, men utvikler den tilsvarende?

Ingen døende ord (original tittel Ne le dis à personne)

ingen aspiration ord se topp filmer filmer

Det handler om historien om Alexandre Beck, en barnelege ved yrke og forteller en tragisk hendelse i sin familie. Margot, hans kone blir drept og hun er anerkjent av sin far. Kriminelle ble funnet, men han vil ikke innrømme at han er ansvarlig for drapet på Margot. Etter en veldig lang tid på åtte år, gjenopptas etterforskningen. I samme region der Margots kropp ble funnet ble det oppdaget to andre. Dette er resterne av to menn, og finner en nøkkel fra MargotsTresor i sin lomme.

Ukjent identitet (ukjent)

filmer se toppfilmer filmerPlottet dreier seg om Martin Harris, en kjent forsker. Han er i koma i lang tid, og når han våkner, finner han ut at hans identitet er blitt stjålet av et annet menneske. Han kan ikke stole på noen, ikke engang sin egen kone. Han spør en ung dame om hjelp. Sammen prøver de å finne ut hvem og hvorfor de vil lyve for ham.

innsatte

spillefilmer topp filmer filmer

Filmen Fanger fra 2013 har også en spennende historie og slutter uventet. I en liten by er to seks år gamle jenter forsvunnet. Ingen hørte eller så noe. Tiden går og arbeidet til politiet gir ikke resultater. Faren til en av jentene tar ting i hendene. Han hadde sett datteren sin snakk med eieren av en campingvogn for en tid siden. Dette ble utgitt av politiet på grunn av mangel på bevis. Faren tviler imidlertid på at han er uskyldig.

Dream House

kule filmer topp filmer filmer

Vil Atenton være en utgiver som flytter til en fremmed by. Første inntrykk av at dette er et rolig og avslappet sted, viser seg helt feil. Stedet har sin egen forferdelige historie. Vi forteller deg på forhånd: Dette er ikke en historie med spøkelser og spøkelser. Men det er noe ikke mindre skummelt og veldig intrikat.

Ta liv - For livet ditt dreper han (tar liv)

filmer topp filmer kule filmer

Det handler om epilogueIlleana Scott. Foran henne er en stor utfordring. Hun må finne en kriminell som først dreper folk og deretter fortsetter livet for en stund.

Flyplan - Uten spor

gode filmer liste toppfilmer

Ingeniør kalt Kyle Pratt mister datteren hennes under en flytur. Flybesetningen og de andre passasjerene prøver å avsløre mysteriet. Et lite barn kan ikke enkelt forsvinne tusenvis av føtter over jorden under et fly! Etter en stund viser det seg også at på Kyle Prats navn var ingen flybillett booket.

Gutten i Stripete Pyjamas (Original Tittel: Gutten i TheStriped Pyjamas)

filmer se filmer topp filmer

Plottet i denne filmen er basert på ekte hendelser. Dette skjer i løpet av andre verdenskrig. Den åtte år gamle sønn av en konsentrasjonsleir kamerat har et merkelig vennskap med en jødisk gutt. De to snakker gjennom det beskyttende gjerdet. Det er utrolig hvor dette vennskapet fører til.

88 minutter (88 minutter)

120x160 Aff 88 Min OK

Dr. Jack Gramm jobber som psykiater på college. Samtidig er FBI satt til å lage profiler av psykopater, hovedsakelig mordere. En gang hjelper han med arrestasjonen av en seriemorder. Noen få timer etter at Jack ble tatt, får Jack en skremmende telefonsamtale. En fremmed forteller ham at bare 88 minutter av livet forblir.

Seduction of a stranger (Originaltittel: Perfect Stranger)

toppfilmer topp film topp actionfilmer perfekt fremmed

Rowena Price mister sin venn etter en forferdelig forbrytelse. Hun begynner å gjøre sin egen journalistiske etterforskning. Hun finner ut at Harrison Hill kan være involvert i drapet. Han er sjefen til et stort reklamebyrå og en svært innflytelsesrik person samtidig.

Mystic River

toppfilmer topp film topp actionfilmer mystisk elv

Dave, Jimmy og Sean er beste barndomsvenner. De står også overfor en stor tragedie: Jimmys datters død.

Husk meg - Leve øyeblikket

topp filmer-top film-top actionfilmer huske-meg

Tyler er en gutt med opprørsk karakter. Han blir involvert i en kamp, ​​blir arrestert av politiet og utgitt etter en kort stund. Tylers venn finner ut at datteren hans er politimannens datter i skolegruppen. Gutten prøver å starte romantiske forhold med henne for å overtale henne til å påvirke sin far til hans favør.

Orphan - The Orphan (Originaltittel: Orphan)

toppfilmer topp film topp actionfilmer ophran

Etter hennes barns død adopterer Kate og hennes ektemann en jente. Hennes navn er Ester. Jenta spiller et fantastisk piano, hun er veldig intelligent og viser en visdom som ganske enkelt ikke er typisk for hennes alder. Men hvorfor har hun ingen venner? I filmen vil du snart finne ut.

Kampspillfilmer topp film topp action filmer mstch punkt

De neste av våre toppfilmer forteller historien om trener Chris Wilton. Han kan ikke bestemme mellom to kvinner. Ett gir ham bedre posisjoner i samfunnet, og han trenger det fordi han kommer fra en beskjeden bakgrunn, og den andre er en talentfull skuespiller, for hans hjerte faktisk slår.

Det skjulte ansiktet

toppfilmer topp film topp action filmer det skjulte ansiktet

Vi fortsetter vår toppfilmliste med en spansk-columbian film. Det handler om Adrián, en vellykket leder og kona Fabiane. I livet til de to synes alt å være perfekt. Etter en stund viser det seg at politiet undersøker forsinkelsen til sin tidligere kone. Fabiane har den merkelige følelsen av at noe morsomt skjer i huset.

Skjul og søk - Du kan ikke skjule

topp filmer-top film-top actionfilmer-gjemme-og-søker

Etter selvmordet til sin kone, bestemmer David å flytte med sin datter til en annen by. Merkelige hendelser begynner å dukke opp i den nye landsbyen. Emily, Davids datter hevder at hennes venn Charlie skyldes alt. Men det er en imaginær person.

"La vie en rose"

toppfilmer topp film topp actionfilmer la vie en rose

Oversetteren av denne tittelen til tysk er "Das Leben in rosa". Det er en sensitiv fortelling av livshistorien til Edith Piaf. Å leve og synge så fantastisk - det er bemerkelsesverdig i seg selv. Denne filmen er et mesterverk som fabelaktig skildrer livet i Paris på tidspunktet for den verdensberømte sangerinne.

Filen Jane (G.I. Jane)

top filmer-top film-top actionfilmer-Act-jane

Dette er en film som viser oss hvor sterk det menneskelige sinnet kan være. Og det er en veldig sterk og vakker kvinne. Det er mange dype psykologiske øyeblikk som gjorde denne filmklassikeren.

Mona Lisas smil (Mona Lisa Smile)

top filmer-top film-top actionfilmer-Mona-Lisa

Den tredje tittelen i vår toppfilmliste er Mona Lisas smil. De lærer mye om motet, om menneskelig verdighet og om hva det betyr å være single-minded. Men det er ikke det viktigste i denne filmen. Fremfor alt viser det seg hvordan man lærer å elske seg selv.

Millioner dollar baby

Bilder som skal brukes kun for reklame, markedsføring, reklame eller vurderinger av dette spesifikke Film- og forbli eiendommen av STUDIO. IKKE FOR SALG ELLER REDISTRIBUSJON.

Denne filmen er så spennende, fremfor alt at den representerer virkeligheten så kompromissløst og ærlig. Det viser hvordan grovt og grovt liv kan være, og at kvinner ikke blir spart. Regissøren bringer ut kompleksiteten til noen enkle, daglige situasjoner. Selv skuespillerne presenterer bare sine roller perfekt!

Djevelen bærer Prada (The Devil Wears Prada)

topp filmer-top film-top actionfilmer-prada

Har du allerede sett filmen "The Devil Wears Prada"? Du må absolutt gjøre det, og spesielt hvis du er interessert i moteverdenen. Du vil lære av det hvor vakkert, men hvor kompromissløst og grusomt denne bransjen kan være.

Tider med uro

kinoflime filmfilmer toppfilmer se film

Hvis du skulle lese at dette er en film om et par med to barn i midtkrisen, vil du finne det kjedelig. Ingen kan ta lov på det. Men det er ikke tilfelle her. Denne banale men egentlig alle oss tema er presentert på best mulig og mest realistisk måte.

Dronningen

se filmer se filmer topp filmer

Filmen forteller om en svært kritisk periode i livet til den engelske dronningen. Det handler om tiden som fulgte umiddelbart etter prinsessen Dianas død. Hvordan skal en monark oppføre seg når han (i dette tilfellet, hun) må høre så mange uhøflige og faktisk veldig fornærmende ord om seg selv? Prøver dronningen å vise sine følelser, eller skal hun reserveres? Du vil stille deg selv disse spørsmålene mens du ser filmen som om den er knyttet til deg.

Erin Brockovich

toppfilm god filmlistefilm

Dette er historien om en veldig sterk, men samtidig svært sårbar kvinne. Gitt hennes situasjon, har hun ikke råd til å være svak. Hun er ikke fantastisk, men hun viser utrolig oppholdskraft. Hun må vinne kampen mot et stort selskap. Når du føler deg svak, se denne filmen igjen.

Toppfilmer - Frida

populære filmer filmer ser topp filmer

Dette er en uforglemmelig kvinne med en uforlignelig smerte. I filmen lærer du mer om det menneskelige sinnets stubbhet, om det lengsel du ikke kan motstå, og om hvordan vår energi kan komme til slutt til slutt. Dette er historien om en strålende maleren og kunstneren, men også av en sterk kjærlighet som tilgir hver fornærmelse og skade fordi hun bare ikke kan hjelpe den.

Spis, be Kjærlighet

kule toppfilmer se filmer toppfilmer

Selvfølgelig kan vi ikke utelate denne tittelen fra vår liste over toppfilmer. Det viser hvor vanskelig, hvordan lærerikt det kan være å overvinne depresjon. Ta en titt på opplevelsene til en typisk moderne kvinne i en dyp livskrise i tre av de vakreste landene i verden!

Elizabeth - The Golden Kingdom (Elizabeth: The Golden Age)

Toppfilmer Populære filmer Filmer Kvinners filmer Elizabeth The Golden Age

I første del av vår artikkel skrev vi om filmen "The Queen". Her er en annen fantastisk produksjon om livet til den engelske dronningen. Men dette handler ikke om monarkiet. Det handler om den personlige historien om dronningen. Elisabeth er en kvinne som ikke har rett til privatliv. Hun ble til og med tatt fra de enkleste gledene i livet. Faget er fullt av uro, fortellinger om juks og lidenskap. Hvis du er i humør for en episk historie må du se denne toppfilmen.

Hvor hjertet ditt slår (hvor hjertet er)

Toppfilmer Populære filmer Filmer Kvinners filmer hvor hjertet er

Dette er absolutt en av de mest bemerkelsesverdige kjærlighetsfilmene du noensinne har sett. I begynnelsen ser historien ut som banal som tusenvis av de som har eksistert siden jordens opprettelse. En gutt forlater kjæresten sin fordi hun er gravid. Hun trodde han var kjærligheten til livet hennes. Men livet er ikke så ille som det noen ganger ser ut. Du har rett og slett ikke råd til å gi opp alt, å gå inn i depresjon for alltid og vende seg bort fra verden. Du må gå fremover, glemme dine feil, hjelpe andre og nyte livet ditt. Hvordan dette fungerer, vil du lære i denne filmen.

Johanna of Orleans (Originaltittel The Messenger: The Story of Joan of Arc)

Toppfilmer Populære filmer Filmer Kvinners filmer Messenger Budskapet om Joan of Arc

Lange historiske filmer som dette kan raskt bli kjedelig. Men det gjelder ikke denne fantastiske produksjonen. Dette handler om tro som ikke kan brytes gjennom. Det er også snakk om tillit og rettferdighet. Alt dette kommer i forgrunnen gjennom det fantastiske spillet av Mila Jovovic, som ble betrodd hovedrollen til Joan of Arc.

Hodet i skyene (Alternativ tittel: Kvinners spill)

Toppfilmer Populære filmer Filmer Filmer Head in the Clouds

Tittelen på denne filmen er alt annet enn tilfeldig. Han beskriver tilstanden til hovedpersonene. Hennes følelsesmessige tilstand og holdning fjerner henne helt fra virkeligheten. Og de rive en med deg. Oppdraget å glemme virkeligheten gir dessverre et pessimistisk humør og mye tragedie. Det er enda viktigere å se denne filmen. Fordi han undersøker hvordan de dårlige følelsene kan overvinne det menneskelige hjerte.

Elegy eller Kjærlighetens kunst (Originaltittel: Elegy)

Topp Filmer Populære filmer Filmer Filmer Elegy

Noen filmer klarer å virkelig riste publikum. Det er en av disse. Det handler om historien om en professor i college og en student. Han minner oss om at det er noen mennesker i dette livet som naturlig tilhører oss. Filmen viser denne dype følelsesmessige forbindelsen og utforsker hva som beveger dem i våre sjeler.

Den fantastiske verden av Amélie (Le fabuleux destin d'Amélie Poulain)

Toppfilmer Populære filmer Filmer Kvinners filmer Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

Amélie er en ung fransk kvinne, men hun har ekstraordinær fantasi. Hun oppdager en samling leker i hennes bad og er besatt av ideen om å returnere dem til sine virkelige eiere. Denne arten av høflighet setter deg i det mest utrolige eventyret. Hun begynner å blande seg i andres liv på en upassende, men veldig morsom måte.

Min uke med Marilyn

Toppfilmer Populære filmer Filmer Kvinners filmer Min uke med Marilyn

Det er alltid en utfordring å skildre Marilyn Monroe. Det er utrolig hvor bra det fungerer i denne filmen. Både selvtillit og forfengelighet er fantastisk. Men du klarer også å se bak denne bakgrunnen. Der vil du oppdage en ung jente som vil kjempe mot hele verden. Etter denne filmen vil du trolig tro på deg selv at det er verdt å nå stjernene.

Evita

Toppfilmer Populære filmer Filmer Filmer Evita

Dette er filmenes tilpasning av en musikalsk. Det er historien om Maria Eva Duarte de Perón (Evita). Den så populære første dame i Argentina er representert av Madonna. Hun klarer å presentere sine gode og mørke sider på en veldig autentisk måte. Og selvfølgelig er selve musikken en grunn til å se filmen.

For dette må man ikke glemme å takke Frank Lloyd Webber for sitt fantastiske bidrag.

Gia - Prisen på skjønnhet

Toppfilmer Populære filmer Filmer Kvinners filmer Gia

Etter å ha sett denne filmen, vil du sikkert vurdere personen Gia som symbolet på skjønnhetsprisen. Du vil høre den harde sannheten om moteindustrien. Dessverre handler det ikke bare om moteskudd, spennende turer og offentlige arrangementer. Bak dette flotte livet er det en egen dynamikk som langt ikke alle kan stå.

Coco Chanel - Begynnelsen av en lidenskap (Coco avant Chanel, dt. Coco before Chanel)

Toppfilmer Populære filmer Filmer Filmer Coco avant Chanel

Den siste tittelen i vår liste over toppfilmer er et must for alle sterke kvinner. Han viser en begavet dame som ikke er redd for å håndtere verden. Noen kritikere sier at plottet er for monotont. Men vi tror det er det som gjør henne nærmere virkeligheten og gjør filmen enda mer verdifull.