20 ideer for mer romantikk på soverommet for Valentinsdag

Romantikk i soverommet for Valentinsdag peis fløyel

Festlig, konfidensiell stemning på Valentinsdag

Alle av oss bør festlig dekorere våre leiligheter 14. februar for å nyte festlig stemning så godt som mulig. Det er ingen mening om hvor du bor! Fra USA til Midtøsten, fra Europa til Sør-Amerika, fra Russland til Sør-Afrika, fra Australia til Storbritannia - det viktigste er å feire dematisk og å elske de romantiske overraskelsene!

Har du noen gang tenkt på hvilken av de mest romantiske rommene er hjemme? Er han stuen, kjelleren, badet eller kanskje spisestuen? Det riktige svaret er soverommet! Vi må innrømme at det var en kamp mellom badet og soverommet, men den andre har vunnet. Dette er det mest konfidensielle, personlige rommet i vårt hjem, så vær sikker på å vurdere å dekorere den forsiktig når du planlegger en romantisk kveld med kjæresten din!

Våre neste forslag vil hjelpe deg med å opprette en magisk atmosfære i soverommet.

Mer romantikk i soverommet for Valentinsdag

Romantisk soverom for Valentinsdagens mykt lys
Dette er en effektiv måte å krydre atmosfæren på. Men vær oppmerksom! Hold lyset mykt og dempet.

Glødende lys rundt sengen

Romantikk i soverommet til Valentinsdag metallramme

Triks med bryteren

Romantikk i soverommet for ValentinsdagbryterHvis du vil glede deg over elskeren din, bør du vurdere ideen til denne bryteren. Tenk deg å spise middag og plutselig foreslå at du går til soverommet og overraskelsen venter! Kveldsljuset dominerer bevisstheten din .. og hva skjer neste avhenger bare av fantasien din ...

Speilet reflekterer stoffene

Romantisk soverom for Valentinsdag lysekrone

Speil reflekterer det myke lyset og gir dermed en romantisk atmosfære i soverommet. De lager en visuell illusjon av størrelse og dybde i rommet.

Elegante gardiner og gardiner

Romantikk i soverommet for Valentinsdag gardiner fløyel

Luftige gardiner

Romantikk i soverommet for Valentinsdag bløt

Unødvendig å si, bør du veldig dyktig og nøye kombinere vinduet dressing med interiørdesign. Hvis du bor i en byområde hvor lysforurensning er intens, kjøp mørke gardiner. Stearinlyset nytes bedre enn gatelyset.

Legg til et baldakin

Romantikk i soverommet for Valentinsdag beige farger

Som vi skrev over, kan du bruke en av dem til å skille utvendig fra interiøret. Gardiner eller gardiner beholder varmen og den romantiske kontakten.

Tender, hvite gardiner

Romantisk soverom for Valentinsdag hvitt luftig

Den festlige kvelden er av stor betydning på Valentinsdag. Hvorfor ikke velge noe veldig spennende for den spesielle natten? Velg silke og sateng! Serenity, tranquility and familiarity vil skape deg!

Søt rosa farge - rød rose kronblade på sengen

Romantikk i soverommet for Valentinsdag rosa baldakin

Hvis du ikke har råd til dyr silke og sateng, erstatt satin. Den gir den ønskede, luksuriøse effekten du vil opprette.

Tematisk dyne og sengetøy

Romantikk i soverommet for Valentinsdag hodegjerde lær

Å velge riktig farge kan påvirke forholdet ditt. Vær særlig oppmerksom på fargene, ellers vil du ødelegge hele atmosfæren. Bruk perler, gull og bronse toner. De symboliserer modne ønsker. Tvert imot irriterer de rosa og røde farger den unge, vilde lidenskapen til de som fremdeles føler seg unge og friske.

Hvordan finner du disse foldede mønstrene?

Romantisk soverom for Valentinsdag sengeteppe

Stoffet av sengetøy spiller også en svært viktig rolle. Egentlig er alle små detaljer av største betydning. Hvis du vil lage et mykt og koselig utseende, bruk stoffer som fløyel og velour. Dekk putene og dynene med disse stoffene og beundre resultatene. Ved stearinlys ser refleksjonen av fløyten seg ut som en romantisk og konfidensiell.

Kast puter med strikkede deksler

Romantikk i soverommet for Valentinsdagens putevar

Noen ganger virker vintage ideer bra når de brukes i en moderne interiørdesign. Hvis du liker klassisk gammeldags romantikk, prøv noe nytt og få et tema sengeteppe og pute. I hvert fall får du en ekstravagant atmosfære for Valentinsdag.

Rent, godt duftende sengetøy

Romantisk soverom for Valentinsdag hvitt

Å kjøpe dyre tilbehør betyr ikke at du kjøper stil og smak. Hvis du vil spare penger, bruk fantasien din og lag din egen sengetøy. Det viktigste er å blande elegante stoffer, som faktisk skaper et interessant utseende. På den annen side ville kjæresten din bli hyggelig overrasket.

Myk belysning

Romantisk soverom for Valentinsdag nattlampe

Legge til en baldakin oppdaterer den romantiske atmosfæren i soverommet ditt.

Luksus og ekstravaganse

Romantikk i soverommet for Valentinsdag takbelysning

Sist men ikke minst finner du passende romantisk musikk. Det er ikke en del av dekorasjonen, men det fungerer med hele atmosfæren i soverommet. Nyt denne ferien ved å dekorere soverommet ditt tematisk. Ha det gøy!

Gyllene aksenter og detaljer for mer glans

luksus silke lys design valentines lilla

Oversized headboard 

grå urbane silke satin satin valentinsdag

Merkelig lysekrone - glassballer

mørk dramatisk pompøs belysning

Veggdekorasjon for Valentinsdag

Valentinsdag soverom vegg kunst hjerter

Fet, mettede farger

Valentinsdag soverommet fargerik silke